Paula Seling, Ovi şi Andreea Raicu, în straie populare la „O dată-n viaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „O dată-n viaţă“ revine cu un nou sezon la TVR, din 14 martie, iar invitaţii Iulianei Tudor la prima ediţie sunt nume de marcă: Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, şi Andreea Raicu. Totodată, emisiunea revine la ziua consacrată şi va fi transmisă vineri, de la ora 21.00.

Telespectatorii vor putea urmări din nou vedetele preferate în ipostaze inedite, alături de interpreţi de primă clasă ai muzicii populare româneşti.

Paula Seling şi Ovi, recent calificaţi pentru faza internaţională Eurovision, au demonstrat că formează o echipă foarte bine închegată. Vineri seară, însă, sunt adversari. Paula şi Ovi fac parte din echipe diferite, reprezentând fiecare o altă zonă a ţării. Paula Seling se alătură maramureşenilor Cornelia şi Lupu Rednic, iar Ovi încearcă ipostaza de oltean, ajutat de Constantin Enceanu. Andreea Raicu este puternic susţinută de Matilda Pascal Cojocariţa, pentru a reprezenta cu succes zona Moldovei. Ansamblul Doina Gorjului completează atmosfera de veselie din platoul TVR.

„Cred că pentru orice om de televiziune, şapte ani în care să rămână în preferinţele publicului din ţara sa este o performanţă tot mai greu de atins. Mulţumesc tuturor celor care ne-au fost alături încă de la început, dar şi celor pe care-i vom câştiga de acum înainte. Pentru că 7 este cifra perfecţiunii, e firesc să-mi doresc un an perfect pentru «O dată-n viaţă». Spectacolul continuă“, declară Iuliana Tudor.

Noul sezon al emisiunii păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul instrumental al emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – revin cu momentele de umor. De asemenea, cei mai iubiţi interpreţi de folclor vor face duete remarcabile împreună cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite