Păpuşa vie şi omul-baterie, în ultima semifinală „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Păpuşa vie şi omul-baterie sunt doi dintre concurenţii care speră să se califice în finala show-ului de la Pro TV şi să câştige cecul de 120.000 de euro
Păpuşa vie şi omul-baterie sunt doi dintre concurenţii care speră să se califice în finala show-ului de la Pro TV şi să câştige cecul de 120.000 de euro

Zarurile vor fi aruncate după ediţia din 9 mai de la „Românii au talent“, când se vor alege finaliştii celui de-al patrulea sezon. Ultimii eroi semifinalişti vor evolua vineri pe scena de la Pro TV, de la ora 20.30.

Show-ul va cuprinde un repertoriu artistic divers, ca intensitate şi semnificaţie. Vocile puternice din grupul Brio Sonores, magia lui Cezar Bălăşoiu, forţa rock-ului lui Theodor Rusu, echilibristica celor din Slackline Târgu Ocna, viteza celor buni beatbox-eri din România, FourEast Emsiz, tango-ul aerial creat de Duo Apostol, „păpuşa vie“ Alexandra Siverenco, ritmul dansatorilor de la Black & White, acrobaţiile realizate de Alina şi de Romina Cuatev şi incredibilul „om- baterie“ Biba Struja se luptă pentru unul dintre cele trei locuri libere în finala talent-show-ului.

Emoţiile, aşteptările şi temerile sunt diferite, de la concurent la concurent, în semifinală. „Dacă vom câştiga, vom împărţi premiul între noi şi îi vom ajuta pe părinţi, ca să avem o viaţă mai bună“, spun cei de la Real Action Crew. „Am investi într-o sală şi în echipament profesional pentru slackline. Am vrea să organizăm şi un concurs pentru slackliner-ii începători din Romania“, se gândesc, pe de altă parte, concurenţii de la Slackline Târgu Ocna. Altfel, Sabin Cojocaru ar vrea să-i dea bani tatălui să se opereze de hernie de disc.

Mai încrezător, omul-baterie spune că nu se teme de nimic în competiţie şi că dacă va câştiga banii va fi un deschizător de drumuri. „Îmi doresc să fac un transformator de 1000 de volţi. Nimeni nu a mai făcut aşa ceva pana acum. Va fi un record mondial“, se gândeşte Biba Struja. Cei de la Black & White au tot planuri profesionale, căci vor să plece într-o vacanţă în New York pentru a lua lecţii de la cei mai buni coregrafi din lume, în Broadway Dance Center.

Valentin Dinu, finalistul din primul sezon „Românii au talent“, revine pentru a interpreta o melodie cu Anya. În plus, artiştii din ansamblul folcloric Junii Sibiului îşi vor etala talentele româneşti pe aceeaşi scenă.

În cursa finală pentru 120.000 de euro au intrat Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Ştefan Popescu, Cătălin Mihalache, Raul Gheba, Leon Magdan, Claudia Stroe, Cvintetul Anatoly, Emy Drăgoi, Octavian Stoica, Alin Beca şi Cătălina Tampău.

Pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro concurează deocamdată Riccardo Masidda, Cătălin Mihalache, trupa Qui Peut şi Florinel Lăutaru.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite