Observatorul Antenei 1 va suferi modificări: cine se va ocupa de relansare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catinca Marinescu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul marketingului FOTO Antena 1
Catinca Marinescu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul marketingului FOTO Antena 1

Catinca Marinescu va ocupa funcţia de Project Manager şi se va ocupa de relansarea Observatorului, principalul program de ştiri al Antenei 1.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul marketing-ului, Catinca Marinescu va dezvolta strategia de relansare şi, alături de echipa Observator, va upgrada structura de conţinut a programului de ştiri, anunţă reprezentanţii televiziunii. 

În următoarea perioadă, Observatorul va trece printr-o serie de schimbări şi va avea inclusiv studiouri noi şi o altă grafică, dar şi sisteme tehnice mai performante.

„Am făcut marketing pentru clienţi, am făcut marketing pentru propriul business, am acoperit foarte multe domenii, dar în televiziune mă simt cel mai bine şi niciodată în viaţa mea nu am refuzat un challenge. Observatorul este un proiect ambiţios, cu schimbări nu doar la nivel de conţinut, ci şi în ceea ce priveşte componenta vizuală şi echipamentele tehnice, un proiect care are nevoie de timp pentru dezvoltare şi implementare, dar un proiect care are din start avantajul de a fi susţinut de o super echipă“, a declarat Catinca Marinescu. 

Catinca Marinescu şi-a început cariera ca Strategic Planner la agenţia Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing la Pro TV şi vicepreşedinte pe marketing la Central European Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite