Oana Andoni revine la Ştirile Pro TV după o absenţă de patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Andoni revine la pupitrul Ştirilor Pro TV de weekend FOTO Pro TV
Oana Andoni revine la pupitrul Ştirilor Pro TV de weekend FOTO Pro TV

Oana Andoni (41 de ani) revine săptămâna aceasta la Ştirile Pro TV. În fiecare sâmbătă şi duminică, ea le va prezenta românilor cele mai importante informaţii ale zilei, în principalul jurnal de ştiri.

După patru luni de pauză, în care a devenit din nou mamă şi s-a concentrat pe creşterea celor două fetiţe, Oana Andoni revine la pupitrul Ştirilor Pro TV de weekend, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00.

„După naşterea celei de-a doua fetiţe, Maria-Ioana, mă întorc cu entuziasm la pupitrul Ştirilor Pro TV de weekend. Chiar dacă o să fiu permanent cu gândul la ele, sunt liniştită că le las pe mâini bune. Mama se ocupă de ele cât voi eu la muncă. Pentru mine, echilibrul dat de familie şi de profesia pe care o iubesc atât de mult este esenţial. Nu mi-a fost uşor să stau departe de telespectatori, de efervescenţa redacţiei de ştiri, de echipa Pro TV“, a spus Oana Andoni. 

Oana Andoni este căsătorită de 13 ani cu omul de afaceri Cătălin Stoica, din 2006, şi mai au împreună o fetiţă, Erica, în vârstă de opt ani. 

Oana Andoni revine la Pro TV, după o pauză de patru luni FOTO Pro TV

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite