O nouă eliminare la „Survivor România“: cine pleacă din Republica Dominicană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru unul dintre cei șase concurenți visul se destramă cu doar o săptămână înainte de marea finală a show-ului de la Pro TV.

UPDATE 23:35 Ștefania Stănilă a fost eliminată de la „Survivor România“ în urma voturilor telespectatorilor.

Orice scenariu ai face, e destul de greu pentru că nu poți să anticipezi“, spunea aseară, înaintea consiliului de Nominalizare, unul dintre concurenți. Acum, când finala se poate vedea cu ochiul liber, strategiile sunt mai importante ca niciodată, iar jocurile câștigate pot fi vitale pentru asigurarea locului în competiție. Fiecare dintre membrii tribului Taino simt presiunea Individualelor, dar trebuie să țină cont de fiecare mișcare a celorlalți. Diseară, de la 21.30, un concurent va fi eliminat în urma votului telespectatorilor.

O nouă eliminare are loc astăzi, la Survivor România FOTO Pro TV
O nouă eliminare are loc astăzi, la Survivor România FOTO Pro TV

Marea finală a show-ului de la Pro TV are loc pe 24 mai: trei concurenți sunt în pericol de eliminare, trei și-au consolidat pozițiile.

Andrei Krișan, Alexandra Ciomag și Ștefania Stănilă sunt concurenții nominalizați pentru eliminare, primii doi la votul colectiv, cea din urmă e nominalizarea individuală a câștigătorului colanului de Imunitate (Dan Ursa). Dar Ursa, Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab - care s-a salvat folosind simbolul Imunității - și-au asigurat locul în săptămâna finalei.

Diseară, cei șase competitori vor discuta deciziile luate ieri, iar Ștefania va admite că nu se aștepta la nominalizarea făcută de Dan: „Nu mă așteptam să fiu nominalizată de colan“.

Un nou joc de Comunicare îi așteaptă pe membrii tribului Taino, cu o nouă miză importantă: un apel video cu familia. În doar câteva ore, vom afla ce au votat telespectatorii, iar drumul se va opri aici pentru un concurent, într-o nouă ediție „Survivor România“, de la 21.30, la Pro TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe Voyo.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite