O nouă eliminare la Exatlon: cine este Faimosul care a părăsit competiţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Războinicii FOTO Kanal D
Războinicii FOTO Kanal D

Un Faimos a părăsit aseară competiţia „Exatlon“, difuzată de Kanal D, după ce a pierdut duelul cu Ciprian Mariş, fiind învins cu scorul de 3 la 0.

În urma duelului de marţi seară din cadrul reality show-ului „Exatlon“, Călin Şerban, din echipa Faimoşilor, a fost eliminat şi a părăsit Republica Dominicană.

Faimoşii au pierdut meciul de eliminare de aseară, astfel că aceştia au trebuit să îşi trimită doi concurenţi la duel. 

Meciul individual s-a jucat la masculin, între Călin Şerban, concurentul cu cele mai mici procentaje, şi Ciprian Mariş, nominalizat de echipă în urma unui concurs organizat în vilă. 

Jucătorul săptămânii, la Faimoşi, a fost desemnat Ion Surdu.

În duelul de eliminare, fiecare a avut la dispoziţie trei vieţi, iar concurentul care a ajuns primul la zero a fost eliminat din concurs. Ciprian Mariş l-a învins pe Călin Şerban cu scorul de 3 la 0.

„M-am ataşat foarte multe de toţi de aici, îmi iau rămas bun de la ei cu drag, le-am promis că o să fac un traseu pe care o să mă antrenez şi îi aştept şi pe ei să intre în traseu. Vreau ca echipa să fie sigură că în finală vor ajunge cel puţin doi Faimoşi. Sunt nişte oameni puternici, atleţi de primă clasă şi am mare încredere că vor ajunge în marea finală“, a declarat Călin Şerban înainte de a părăsi competiţia. 

Ciprian Mariş a spus despre Călin Şerban, cel cu care s-a duelat: „Pentru mine este un adevărat campion. La vârsta lui se mişcă bine, arată bine, are mintea limpede, este o persoană deşteaptă“. 

    

calin serban exatlon foto kanal d

Călin Şerban (44 de ani) este instructor de kitesurfing şi schi. Face sport de la şase ani, a practicat şi fotbal şapte ani, handbal, înot, karate. A intrat în competiţie pentru că se consideră un sportiv polivalent şi doreşte să se autodepăşească din toate punctele de vedere.

calin serban exatlon foto kanal d

   

   

Strategiile făcute de echipe au dat roade. În ciuda accidentării şi a repausului recomandat de medici, Costin Gheorghe nu a stat pe tuşă şi a decis să intre în joc pentru a-şi ajuta echipa în unul dintre cele mai importante jocuri ale săptămânii de la „Exatlon“, reuşind să aducă puncte valoroase.

„Starea mea de sănatate nu este tocmai bună, tocmai am fost anunţat de medici că ar trebui să fac o pauză de cinci zile, dar voi risca. Nu vreau să îmi găsesc un alibi din accidentarea mea, ştiu că acesta este un joc de eliminare, este cea mai importantă zi şi vreau să intru pe traseu“, a spus Costin Gheorghe.

Vladimir Drăghia, antrenorul echipei roşii, a contestat vehement decizia lui Costin Gheorghe de a intra pe traseu, însă i-a respectat dorinţa sportivului de a juca şi de a-şi ajuta echipa în jocul de protecţie.

„În primul rând, trebuie să zic că nu mi se pare o decizie deloc înţeleaptă cea pe care tocmai a luat-o Costin. Aşa cum a zis şi el, noi l-am sfătuit să nu joace, i-am spus că are cine să joace din echipa noastră, dar este alegerea lui“, a spus Vladimir Drăghia.

Prima rundă a jocului de aseară, pe traseul din Republica Dominicană, care a însumat şapte meciuri, patru băieţi şi trei fete din fiecare echipă au intrat pe traseu. Bătălia între Faimoşi şi Războinici a fost una destul de strânsă, diferenţa scorului fiind de câteva puncte. Ultimul meci al primei runde anunţa un scor de 4 la 3 în favoarea echipei albastre. 

A doua rundă de meciuri i-a distanţat pe Războinici faţă de adversari, echipa albastră câştigând jocul de protecţie de aseară, cu scorul de 10 la 6.

Până acum, din echipa Faimoşilor a mai fost eliminată Ami (Andreea Ioana Moldovan), Diana Pivniceru abandonând competiţia din cauze medicale. Războinicii care au părăsit competiţia sunt Ovidiu Jimborean, Ana Maria Stamen, în timp ce Iulian Angelescu a plecat din concurs din motive medicale.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite