Exatlon 3 se va încheia cu doi câştigători: câţi bani se pun în joc. Anunţul făcut de Cosmin Cernat FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cântăreaţa Ami, printre Faimoşi FOTO Kanal D
Cântăreaţa Ami, printre Faimoşi FOTO Kanal D

Cosmin Cernat (43 de ani), prezentatorul show-ului Exatlon România, de la Kanal D, a anunţat, în prima ediţie a noului sezon, schimbări importante cu privire la formatul emisiunii.

La ceremonia de deschidere a competiţiei, Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului, a venit cu un anunţ important: în acest sezon vor fi doi câştigători, un băiat şi o fată, în urma desfăşurării a două finale, a fetelor şi a băieţilor. 

Fiecare dintre ei va întra în posesia premiului de 50.000 de Euro.

 „Am o veste şi pentru voi şi pentru cei de acasă. În acest sezon, al treilea, la Exatlon România, ediţia 2019, vom avea doi câştigători, unul la masculin şi unul la feminin. Vom avea, practic, două finale. Una a băieţilor şi una a fetelor. Câştigătorul va pleca acasă cu 50.000 de euro, câştigătoarea va pleca şi ea acasă tot cu 50.000 de euro. Să aveţi mult succes!“, a spus Cosmin Cernat.

   

exatlon 3 foto kanal d

FOTO Kanal D

De asemenea, prezentatorul a anunţat şi primul meci internaţional, cu echipa Exatlon Ungaria, ce va avea loc în curând, pe nisipurile din Dominicană.

Lupta pentru vilă a fost foarte strânsă şi a demonstrat că atât Faimoşii, cât şi Războinicii au jucători redutabili. „Văd un potenţial extraordinar în ambele echipe“, comenta Cosmin Cernat în timpul desfăşurării competiţiei. 

Faimoşii şi Războinicii au aflat pe pielea lor ce înseamnă să treci prin labirint, prin tunelul cu ţepuşe, să faci faţă tirolianei şi bazinului, să ridici uriaşele porţi, să faci echilibristică pe butoaie după ce nu ţi-ai revenit încă după impactul cu apă, să sari peste ostacole înalte fără să te accidentezi. În final, au fost nevoiţi să se concentreze pentru a doborî cuburile cu sacii cu nisip, iar finalul le-a dat foarte mari bătăi de cap unora.

Meciul s-a terminat în favoarea Faimosilor, cu scorul de 10-7, punctul final fiind adus de fotbalistul  Costin Gheorghe. Acesta l-a avut ca rival pe Alex Stoica, după ce l-a putut alege pe acesta pentru confruntare, conform regulamentului, în urma accidentării pe traseu a lui Iulian Angelescu, jucător al echipei albastre. După explozia de bucurie a coechipierilor săi de la finalul meciului, experienţa de fotbalist l-a făcut pe Costin să declare:

„Aceasta a fost prima etapă, campionatul e lung!“. Faimosul care spunea că aliat la „Exatlon“ îi este „viteză de excuţie şi de gândire“ a fost purtat pe braţe de colegii săi, într-o exaltare generală a echipei roşii. Războinicii au pierdut cu demnitate şi au luat în stăpânire baraca cu gândul să nu petreacă mult timp acolo.    

Citeşte şi: 

Iulia Albu nu mai e în juriul „Bravo, ai stil“, care revine la Kanal D. Ce alte schimbări se produc

 

Cine sunt cei 10 Faimoşi din sezonul trei Exatlon: Ami şi fratele Elenei Gheorghe, printre concurenţi FOTO

 

Cine sunt cei 10 Războinici din cel de-al treilea sezon Exatlon FOTO

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite