Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan vor prezenta emisiunea „Nunţi de poveste“, la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan vor prezenta emisiunea „Nunţi de poveste“, care va debuta în curând la Prima TV. Cei doi vor fi rivali şi vor încerca să câştige pentru tinerii însurăţei o săptămână de miere într-o destinaţie exotică. Denis a mai făcut parte din echipa Prima TV, în 2002, iar Nicoleta se arată încântată de colaborare.

În fiecare ediţie a emisiunii, două „Nunţi de poveste“ vor intra în competiţie pentru premiul cel mare, iar Nicoleta şi Denis vor fi maeştri de ceremonii. Cei doi vor face echipă cu naşii cuplurilor şi vor încerca să câştige pentru tinerii însurăţei o săptămână de miere într-o destinaţie exotică.

Una dintre cele mai sexy femei din România, Nicoleta Luciu a fost până acum model, asistentă TV, actriţă sau invitată în diverse emisiuni de televiziune, iar acum va prezenta noua emisiune de la Prima TV.

Subiectul show-ului este pe placul Nicoletei, care în 2012 şi-a organizat propria nuntă cu Zsolt Csergo, bărbatul alături de care are patru copii. „Abia aştept să văd cum va reacţiona publicului. Am emoţii, însă sunt convinsă că vom face treabă bună. Mă bucur să lucrez alături de o echipă de profesionişti, de la care am multe de învăţat“, a declarat Nicoleta.

Mereu vesel şi pus pe petrecere, Denis Ştefan îi va face concurenţă serioasă Nicoletei Luciu la „Nunţi de poveste“. „Mă bucur să fac parte din echipa Prima TV, de care mă leagă multe amintiri frumoase. Suntem ca în familie. Abia aştept să fiu din nou alături de Nicoleta, o bună prietenă cu care am colaborat de minune până acum. Telespectatorilor le-am pregătit multe surprize şi sunt convins că ne vom distra foarte bine împreună“, a mărturisit şi Denis Ştefan.

Emisiunea „Nunţi de poveste“ va debuta în curând la Prima TV.

Despre Nicoleta Luciu:

Nicoleta Luciu a fost desemnată Miss România în 1999, iar de atunci a fost o prezenţă constantă în peisajul media românesc. Câştigătoarea premiului „TV Mania“ pentru „Cea mai sexy vedetă“, Nicoleta Luciu a realizat numeroase pictoriale pentru publicaţiile din România. În ultima perioadă, Nicoleta s-a dedicat celui mai important proiect din viaţa ei, familia, iar acum revine cu forţe proaspete şi mai sexy ca oricând, la Prima TV.

Despre Denis Ştefan:

Denis a mai făcut parte din echipa Prima TV, în 2002, când a jucat alături de alţi mari actori în primul serial românesc, „În familie“. Între timp, el a continuat să joace în seriale, dar şi în lungmetraje precum „Păcală se întoarce“. Denis este acum rivalul Nicoletei Luciu în emisiunea „Nunţi de poveste“ de la Prima TV.

Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan, prezentatorii „Nunţi de poveste“ FOTO Prima TV

nicoleta luciu foto prima tv
denis stefan foto prima tv
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite