Melania Medeleanu prezintă un nou jurnal, la Prima TV: „La «Focus din Inima României» avem modele. Dar nu dintre cele care se dezbracă pentru succes“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Melania
Medeleanu va prezenta un jurnal în care informaţia generală este
îmbinată cu poveşti de succes ale românilor FOTO Prima TV
Melania Medeleanu va prezenta un jurnal în care informaţia generală este îmbinată cu poveşti de succes ale românilor FOTO Prima TV

„Focus din Inima României“ este cel mai nou şi mai complet jurnal de la Prima TV care îmbină informaţia generală din timpul zilei cu poveşti de succes ale românilor care au un cuvânt de spus. Prezentat de Melania Medeleanu, din 12 decembrie, de la ora 23:00, jurnalul marca Focus completează ofera redusă de la acea oră pentru publicul care nu ajunge la timp în faţa televizoarelor.

Melania Medeleanu prezintă, din 12 ianuarie, de la ora 23:00, un nou jurnal denumit „Focus din Inima României“, prin care informaţia sintetizată este completată cu poveştile care merită să ajungă la inimile românilor. Astfel, Prima TV propune „un jurnal de seară destinat celor care îşi doresc să vadă ştirile zilei, dar ajung târziu în faţa televizoarelor“. „Prima TV revine, după ceva vreme, cu un jurnal de seară destinat celor care îşi doresc să vadă ştirile zilei, dar ajung târziu în faţa televizoarelor. Ne dorim să-i avem alături pe aceia care simt nevoia, aproape de finalul zilei, să afle lucrurile importante şi care nu se regăsesc în oferta, mai degrabă redusă, de pe piaţa TV la ora 23:00. La «Focus din Inima României» avem modele. Dar nu dintre cele care se dezbracă pentru succes, ci pe acelea al căror succes se construieşte cu muncă şi decenţă“, se arată încântată Melania Medeleanu, gazda noului program informativ.

Aceeaşi prezentatoarea TV spune că indiferent de numele său, orice jurnal trebuie să aducă informaţie relevantă pentru public, iar „Focus din Inima României“ completează informaţia de interes din timpul zilei cu poveşti ale românilor de succes. „Noul program va veni, aşadar, cu cele mai importante informaţii ale zilei, actualizate. La «Focus 18», evenimentele pot fi încă în desfăşurare, aşa că «Focus din Inima României» va completa informaţia şi o va sintetiza, va scoate esenţa ei, la ora 23:00, în prima parte a programului. În partea a doua încercăm să aducem ceva în plus: poveşti care merită să ajungă la inimile românilor“, arată ea.

România e mai mult decât ţara catastrofelor, a intervenţiilor întârziate, a spitalelor insuficient dotate. România e şi ţara în care tineri inteligenţi demarează afaceri de succes fără să fie corupţi, ţara în care mai bine de 100.000 de oameni ies într-un weekend s-o cureţe de mizerie, ţara în care milioane de oameni vor şi pot să aibă un cuvânt de spus Melania Medeleanu, prezentatoare TV 

Astfel, în partea a doua a jurnalului, „oamenii care au reuşit să învingă destinul potrivnic“ vor fi cei menţionaţi. „Vorbim despre oameni care s-au luptat cu nedreptăţile şi le-au învins, oameni care ştiu că statutul de cetăţean nu înseamnă să aştepţi, pasiv, ca lucrurile din jurul tău să se schimbe, ci determină ei înşişi schimbarea acolo unde e nevoie“, completează Melania Medeleanu.

melania medeleanu foto prima tv

Prin acest nou tip de jurnal TV, Melania Medeleanu vrea să completeze oferta Focus cu programe de interes pentru publicul activ, dar şi să aducă modele de succes în atenţia telespectatorilor. „România e mai mult decât ţara catastrofelor, a intervenţiilor întârziate, a spitalelor insuficient dotate. România e şi ţara în care medici buni se încăpăţânează să rămână şi să-şi facă meseria, ţara în care tineri inteligenţi demarează afaceri de succes fără să fie corupţi, ţara în care mai bine de 100.000 de oameni ies într-un weekend s-o cureţe de mizerie, ţara în care milioane de oameni vor şi pot să aibă un cuvânt de spus“, mai spune aceasta.

Melania Medeleanu FOTO Prima TV

După ce a prezentat „Focus 18“, în weekend, la Prima TV, Melania Medeleanu mărturiseşte că s-a adaptat rapid la schimbarea de program, făcându-şi timp şi pentru alte activităţi preferate. „În timpul săptămânii voi prezenta ştiri, dar voi avea timp şi pentru organizarea taberei „MagiCAMP“ din aceasta vară (www.magicamp.ro), iar în weekenduri voi ţine cursuri de dicţie şi de public speaking (www.dictiefaracusur.ro). Câtă vreme fiecare lucru pe care îl fac mă bucură şi mai pune o cărămidă la felul în care aleg să mă construiesc, schimbarile nu vor fi o problemă. Cel mult o provocare“, subliniază Melania.

„Focus din Inima României“ este al treilea jurnal al zilei la Prima TV. Pe lângă această ediţie, în grila postului de televiziune se află şi jurnalul de la ora 16:30, prezentat de Livia Graur, precum şi cel de la ora 18:00, adus de Andreea Fried.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite