Nicoleta Luciu revine la Acasă TV alături de un concurent de la „Dansez pentru tine“ şi „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta va prezenta „Bingo România“ începând cu 16 iunie, în fiecare duminică, de la ora 22.00. Partenerul ei de emisiune va fi Daniel Max Dragomir, care s-a remarcat în ultimele ediţii ale talent-showurilor de la Pro TV.

„Eu întotdeauna mi-am dorit ca visurile oamenilor să devină realitate“, spune cea care a concurat şi în al 13-lea sezon de la „Dansez pentru tine“. „Îmi place să văd oameni zâmbind în jurul meu şi prin această emisiune vom reuşi să facem mai multi oameni fericiţi. Pe Max l-am cunoscut pe platourile din Buftea, ne înţelegem foarte bine şi mă bucur că vom prezenta împreună. Să vă gândiţi bine la ce vă doriţi“, explică prezentatoarea „Bingo România“.

„Acest show este un pas foarte important în cariera mea şi mă bucur că producătorii acestei emisiuni s-au gândit la mine. E o plăcere să lucrez cu Nicoleta Luciu. Ne-am cunoscut ş ne-am împrietenit în cantonamentul de la «Dansez pentru tine» şi de atunci ne-am înteles foarte bine“, recunoaşte şi Max, care a performat anul trecut, în al 13-lea sezon al emisiunii, unde i-a fost coleg Dianei Pop.

Emisiunea le va da concurenţilor posibilitatea de a câştiga sume importante de bani, dar şi un autoturism oferit săptămânal.

Biletele sunt dispuse în serii de câte trei sau şase, iar fiecare dintre cele trei tichete achiziţionate oferă un talon gratuit. Biletele vor putea fi achizitionate de la punctele de vânzare „Bingo România“ din toată ţara, iar preţul pentru trei dintre ele este de 9,6 lei. Toate biletele şi taloanele gratuite necâştigătoare intră în cursa premiilor telefonice în săptămâna următoare. „Bingo România“ garantează achitarea premiilor în doar 48 de ore.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite