Net Zone-Noutaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul model de cameră foto Lumix FT2 aduce câteva îmbunătăţiri, faţă de modelul anterior Lumix FT1, la capitolul calităţii imaginii. Imaginile sunt mai clare, focalizarea se face mai repede şi filmarea HD este mult mai bună. Camera este rezistentă la şocuri şi la apă.

Dădacă virtuală

Părinţii îşi pot alege gratuit o dădacă .... virtuală. Nu îl lasă pe copil să se joace pe calculator dacă nu şi-a făcut temele, are grijă să nu intre în vorbă cu necunoscuţii de pe internet şi îl învaţă să citească, să scrie şi să calculeze.

Prima consolă portabilă 3D

Nintendo lansează prima consolă portabilă 3D. Ea se numeşte 3DS, fiind succesorul direct al consolelor portabile din seria DS. Comunicatul de presă de la Nintendo nu a specificat însă cum anume va funcţiona această facilitate.

WWW.

zerocalorii.ro
Acest site este un real ajutor pentru oricine doreşte să renunţe la obiceiurile alimentare nesănătoase. Scris cu umor şi cu sinceritate, site-ul este uşor de parcurs de cei care doresc să descopere beneficiile unei diete bogate în carbohidraţi sau poate chiar să descopere o nouă dietă care-i va ajuta să slăbească.

fetelamoda.com
Revista online de frumuseţe şi modă este disponibilă aici. Dacă doreşti să fii la modă, să afli care sunt cele mai noi tendinţe în materie de vestimentaţie, accesorii, make-up şi încălţăminte, atunci trebuie să intri pe acest site unde vei găsi toate aceste informaţii. Aşa că nu mai aştepta şi descoperă o lume plină de culoare!

tpu.ro
Ai vreo întrebare şi niciun răspuns? Atunci, ai nimerit bine! Site-ul este util şi uşor de folosit, întrucât poţi să adresezi întrebarea, iar membrii comunităţii îţi vor veni în ajutor, propunându-ţi mai multe soluţii la problema ta. Intră şi toate problemele tale vor avea aici nenumărate soluţii.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite