Necazul lui Dan Negru după ce a anunțat că nu mai face Revelionul la televizor. Ce a pățit vedeta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Negru și-a pus toți fanii în cap. Vedeta de televiziune a primit chiar amenințări pentru că în acest an nu mai face Revelionul la televizor. Un telespectator supărat i-a transmis că îi sparge cauciucurile de la Mercedes.

În 2021, Dan Negru a fost gaza ultimului Revelion la televizor FOTO Antena 1
În 2021, Dan Negru a fost gaza ultimului Revelion la televizor FOTO Antena 1

Supărat că în acest an, vedeta nu va mai fi gaza petrecerii dintre ani, unul dintre fanii săi a reacționat dur. 

„Negrule, îți știu Mercedesul și îți tai toate cauciucurile, dacă mă lași fără Revelion anul ăsta!”, a fost unul dintre mesajele primite de Dan Negru, potrivit cancan.ro. Alții au fost mai îngăduitoitori și i-au transmis să se mai gândească, puțin, relatează click.ro.

Deși Revelionul lui este lider de audiență de mai bine de 20 de ani, plecarea din Antena 1 și mutarea la Kanal D a venit cu decizii importante pentru Dan Negru. Moderatorul a spus că nu și-a mai dorit să fie gazda Revelionului din cauza faptului că prezintă, în prezent, o emisiune complet diferită, de cultură generală.

Citește articolul inegral pe click.ro

S-a mutat la Kanal D

Românii nu îl vor mai vedea la televizor în noaptea dintre ani pe unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din ultimele decenii. Dan Negru nu va fi gazda Revelionului 2022/2023.

Dan Negru nu va fi gazda petrecerii de Revelion de la televizor pentru prima dată în ultimul sfert de secol, după ce prezentatorul s-a mutat la Kanal D. 

Istoria Revelioanelor petrecute cu Dan Negru a început în anul 2000, la postul public TVR 1 (două revelioane la rând), după care vedeta s-a mutat la Antena 1, unde a realizat nu mai puţin de 22 de Revelioane consecutive, scrie Pagina de Media. 

În anul 2021, Revelionul prezentat de Dan Negru a atins audiențe fabuloase chiar și la nivel european, atunci emisiunea fiind vizionată de 2,5 milioane de oameni. Cele 22 de Revelioane prezentate de Dan Negru la Antena 1 au fost de fiecare dată în topul audiențelor, doar ultimul fiind depășit de Revelionul ProTV. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite