Revelion pe litoralul românesc. Cât costă să petreci cumpăna dintre ani la malul mării

0
Publicat:

Marea Neagră are frumusețea ei în orice anotimp, de aceea litoralul românesc este locul preferat de unii turiști pentru a petrece Revelionul. Pentru ei, hotelierii au lansat oferte speciale.

Litoralul românesc are oferte de Revelion FOTO: Hotel Iaki
Litoralul românesc are oferte de Revelion FOTO: Hotel Iaki

Chiar dacă majoritatea turiștilor preferă muntele pentru a petrece Revelionul, hotelierii de la malul mării au pregătit diferite oferte pentru cei care doresc să treacă în noul an admirând valurile mării. Ofertele conțin pachete pentru cel puțin trei nopți de cazare, servicii de masă incluse, masa festivă din noaptea de Revelion, dar și posibilitatea de a te relaxa la SPA sau de a beneficia de diferite tratamente și servicii de înfrumusețare.

Hotelul Vega (cinci stele) din Mamaia oferă o cameră dublă standard la prețul de 4.236 lei/sejur de trei nopți, pentru două persoane. Pachetul cuprinde micul dejun, cina de Revelion, muzică live, un meniu fix și open bar, dar și un foc de artificii. Reprezentanții hotelului promit petrecăreților că vor avea parte de invitați surpriză care vor întreține atmosfera în noaptea dintre ani.

La Hotelul Iaki din Mamaia (patru stele) oferta de Revelion cuprinde trei nopți de cazare pentru două persoane, pensiune completă plus, la prețul de 5.478 de lei. Oaspeții primesc acces gratuit la Iaki SPA (piscină interioară, saună, jacuzzi, cascadă cervicală, terapii SPA). Doamnele vor putea face gratuit împachetări corporale cu alge micronizate, vor putea beneficia de o mască facială lifting cu siliciu marin plus un masaj de relaxant al tălpilor.

Tot în stațiunea Mamaia, Hotelul Sulina (patru stele) oferă camera dubla matrimoniala la prețul de 2.019 lei/sejur de trei nopți în perioada Revelionului. Ospeții acestui hotel vor avea parte de seri tradiționale, degustări de vinuri, muzică live și divertisment pentru copii.  În prima zi din an, turiștii se vor ospăta cu produse din pește deoarece gazdele pregătesc o masă tradițională pescărească.

Cei care doresc să vină de Revelion la malul mării fără să achiziționeze pachetele oferite de hoteluri au posibilitatea de a închiria un apartament în zona Mamaia Nord la prețul de 560 lei/noapte, pentru patru persoane.

Sudul litoralului, sărac în oferte

În sudul litoralului, pe siteurile specializate în rezervări, se găsesc, deocamdată, doar două hoteluri care au lansat oferte de Revelion.

În Eforie Nord, la Hotel Acqvatronic-Steaua de Mare camera dublă de Revelion costă 3.951 lei/sejur de trei nopți, all inclusive. În schimbul acestui tarif, turiștii vor primi o cină festivă în noaptea trecerii în Noul An acompaniată cu muzică live, sesiuni zilnice de aqua gym, circuit Aqvatonic cu masaje subacvale (ședință de 120 de minute/zi) și alte surprize.

În Mangalia, Hotel Paradiso a lansat o ofertă de Revelion pentru trei nopți de cazare cu 3.528 de lei camera dublă, all inclusive, și masa festivă de Revelion.

În afara plimbărilor pe malul mării, turiștii care aleg litoralul pentru a petrece ultimele zile din 2022 și primele din 2023 au posibilitatea de a vizita municipiul Constanța, acolo unde Cazinoul începe să-și dezvăluie frumusețea de altădată după ce anumite zone restaurate au fost dezvelite. De asemenea, centrul istoric al orașului este plin de cafenele, baruri și restaurante, iar cluburile exclusiviste din zona Mamaia și Mamaia Nord se pregătesc de petreceri cu multe surprize.

Iubitorii de istorie pot vizita Muzeul Național de Istorie și Arheologie, care dezvăluie mărturii ale anticului Tomis, dar și cetățile Callatis, Capidava, Histria sau cea de la Adamclisi unde este și monumentul Tropaeum Traiani.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite