Mulder şi Scully se reunesc în primele trailere pentru noile „Dosare X“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Duchovny şi
Gillian Anderson dezleagă noi mistere în viitorul sezon „Dosarele
X“ FOTO Captură
David Duchovny şi Gillian Anderson dezleagă noi mistere în viitorul sezon „Dosarele X“ FOTO Captură

David Duchovny şi Gillian Anderson apar împreună în primele două trailere oficiale ale viitorului sezon din „The X Files/ Dosarele X“, producţia urmând să debuteze în ianuarie 2016, pe reţeaua Fox, după o pauză de 13 ani. Aşa cum trailerele promit, „Adevărul este dincolo de noi“.

Mulder o caută pe Scully, în noile trailere

„În 2002, investigaţia noastră a încetat, dar obsesia mea personală nu a încetat“. Cu aceste cuvinte, Fox Mulder, interpretat de David Duchovny, reapare în primele două trailere ale viitorului sezon al serialului „Dosarele X“. Trailere îl prezintă pe Mulder încercând să dea de fosta sa parteneră, Dana Scully, jucată de Gillian Anderson, serialul, cu şase episoade, urmând să debuteze pe canalul Fox, în ianuarie 2016, după o pauză de 13 ani, arată „Huffington Post“. Aşa cum trailerele promit, „Adevărul este dincolo de noi“. Pe lângă Duchovny şi Anderson, vor mai exista şi actori din distribuţia originală, printre care Mitch Pileggi (Walter Skinner), William B. Davis (The Smoking Man) şi Annabeth Gish (agentul FBI Monica Reyes).

„A fost ca o pauză de 13 ani de publicitate“, a spus Chris Carter, realizatorul serialului „Dosarele X“, în momentul în care FOX a anunţat că fenomenele paranormale revin în format de miniserial cu şase episoade noi. Carter a mai subliniat că „vestea bună este că lumea în acest răstimp a devenit şi mai ciudată şi este momentul perfect pentru a prezenta alte şase povestiri“.

Cel mai violent episod „Dosarele X“

Interesul fanilor pentru noua serie, filmată în Vancouver (Canada), este atât de mare încât mai multe publicaţii, printre care şi „Spoiler TV“, au aflat numele celor şase episoade ale „Dosarelor X“, acestea fiind, în ordine: „My Struggle“, „Home Again“, „Mulder & Scully Meet the Were-Monster“, „Babylon“, „Founder’s Mutation“ şi „My Struggle II“. Dintre toate, se pare că al doilea episod va fi cel mai brutal din toată istoria „Dosarelor X“, după cum a aflat publicaţia menţionată. În „Home Again“, acţiunea se reia la câteva luni după evenimentele din primul episod şi va prezenta un monstru, numit „Band-Aid Nose Man“, care va aduce cele mai violente scene ale seriei.

Primele veşti ale revenirii serialului au ieşit la iveală la începutul acestui an, atunci când Dana Welden, preşedinte executiv al grupului Fox, a confirmat că încearcă realcătuirea echipei formate din David Duchovny şi Gillian Anderson. Pe de altă parte, în 2013, la 20 de ani la lansarea serialului, Gillian Anderson a spus că pur şi simplu nu este interesată de un astfel de proiect, atunci când a fost întrebată dacă ar dori să participe într-o „ediţie limitată“ de episoade. Spre încântarea fanilor, actriţa a adăugat imediat că „un film ar fi minunat“. „Neîncrederea şi teoriile despre conspiraţii sunt mult mai puternice în zilele noastre. Nu prea puteai să faci acest serial în 2002, întrucât pe atunci oamenii aveau încredere în guvern - sau îşi doreau să aibă încredere. Treceam printr-o perioadă în care «Dosarele X» nu era un serial relevant pentru public“, spunea şi Chris Carter, la aniversare.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite