INFOGRAFIE Vânătorii din „Dosarele X“, vânaţi de fani: detalii noi despre reîntoarcerea serialului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 13 ani, agenţii Mulder (David Duchovny - 55 de ani) şi Scully (Gillian Anderson - 47 de ani) redeschid „Dosarele X“, într-o nouă miniserie care debutează în ianuarie 2016. Filmările pentru noua serie a celebrului serial s-au desfăşurat toată vara în apropiere de Vancouver, unde fanii au fost mereu pe urmele echipei.

„A fost ca o pauză de 13 ani de publicitate“, a spus Chris Carter, realizatorul serialului „Dosarele X“, în momentul în care FOX a anunţat că fenomenele paranormale revin în format de miniserial cu şase episoade noi. Carter a mai subliniat că „vestea bună este că lumea în acest răstimp a devenit şi mai ciudată şi este momentul perfect pentru a prezenta alte şase povestiri“.

Cel mai violent episod al „Dosarelor X“

Interesul fanilor pentru noua serie, filmată în Vancouver (Canada), este atât de mare încât mai multe publicaţii, printre care şi „Spoiler TV“ a aflat numele celor şase episoade ale „Dosarelor X“, acestea fiind, în ordine: „My Struggle“, „Home Again“, „Mulder & Scully Meet the Were-Monster“, „Babylon“, „Founder’s Mutation“ şi „My Struggle II“. Dintre toate, se pare că al doilea episod va fi cel mai brutal din toată istoria „Dosarelor X“, după cum a aflat publicaţia menţionată. În „Home Again“, acţiunea se reia la câteva luni după evenimentele din primul episod şi va prezenta un monstru, numit „Band-Aid Nose Man“, care va aduce cele mai violente scene ale seriei.

OZN prăbuşit în Canada

Până pe 26 ianuarie 2016, atunci când va avea loc premiera noilor „Dosare X“, la 13 ani de la oprirea show-ului, fanii au început să îi vâneze pe actorii din distribuţie şi să caute indicii cu privire la viitorul sezon.

Astfel, Gareth Smart, un antrenor part-time din Vancouver, a dat peste una dintre zonele în care se filmează serialul şi a postat pe Facebook o imagine în care arată o navă extraterestră prăbuşită.

image

FOTO Facebook

Pe lângă această zonă de deşert, care poate servi drept deşertul din Roswell, New Mexico, parte a mitologiei seriei, echipa de filmare a transformat casinoul Fraser Downs, din oraşul istoric Cloverdale, într-o asemănare a aeroportului din Texas. Aici, Gillian Anderson a filmat alături de actorul Robbie Amell, iar Duchovny a apărut sporadic. Aceeaşi Gillian a filmat pentru unul dintre episoade cu o cameră prinsă de piept.

image

FOTO cloverdalereporter.com

image

În noua serie, Scully pare mai emotivă FOTO „Daily Mail“

Primele veşti ale revenirii serialului au ieşit la iveală la începutul acestui an, atunci când Dana Welden, preşedinte executiv al grupului FOX, a confirmat că încearcă realcătuirea echipei formate din David Duchovny şi Gillian Anderson. Pe de altă parte, în 2013, la 20 de ani la lansarea serialului, Gillian Anderson a spus că pur şi simplu nu este interesată de un astfel de proiect, atunci când a fost întrebată dacă ar dori să participe într-o „ediţie limitată“ de episoade. Spre încântarea fanilor, actriţa a adăugat imediat că „un film ar fi minunat“. „Neîncrederea şi teoriile despre conspiraţii sunt mult mai puternice în zilele noastre. Nu prea puteai să faci acest serial în 2002, întrucât pe atunci oamenii aveau încredere în guvern - sau îşi doreau să aibă încredere. Treceam printr-o perioadă în care «Dosarele X» nu era un serial relevant pentru public“, spunea şi Chris Carter, la aniversare.

David şi Gillian au devenit din ce în ce mai apropiaţi

Dacă relaţia dintre personajele Fox Mulder şi Dana Scully a rămas una destul de ambiguă, unii fani considerând că este una mai mult romantică decât platonică, în viaţa reală David Duchovny şi Gillian Anderson par a deveni din ce în ce mai apropiaţi. Primul indiciu în acest sens a venit în luna mai a acestui an, atunci când cei doi actori s-au sărutat pasional în timpul unui concert susţinut de Duchovny la New York în care îşi promova albumul de debut, „Hell Or Highwater“. Apoi, în luna iunie, aceeaşi actori au fost surprinşi sărutându-se din nou, pe platourile de filmare din Vancover, de această dată doar pentru una dintre viitoarele scene ale serialului, fanii alimentând speculaţiile cu privire la o relaţie.

image
image
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite