Motivul pentru care o emisiune cu actrița Carmen Tănase a fost scoasă de pe post, la TVR: „E clar că nu mă suportă!“

0
Publicat:

Invitată la o misiune care ar fi trebuit difuzată pe 4 iunie, actrița Carmen Tănase nu a fost mirată când a aflat că filmarea nu va mai apărea la TVR. Imediat a spus care este motivul acestei decizii.

O emisiune cu Carmen Tănase, scoasă de pe post la TVR FOTO Adevărul
O emisiune cu Carmen Tănase, scoasă de pe post la TVR FOTO Adevărul

Conform libertatea.ro, actriţa a filmat pentru emisiunea „Vis sau realitate”, realizată de Sebastian Țopescu jr şi, deşi a fost anunţată pentru difuzare pe 4 iunie, a fost oprită. 

Iubește necondiționat toate animalele pământului, ba chiar își dorește să deschidă un adăpost pentru ele. La casa ei din afara Bucureştiului a adunat o mulţime de câini şi pisici, animale rămase/lăsate fără stăpân. Le hrăneşte, le îngrijeşte, le ocroteşte. Şi-atunci, cu siguranţă, nu e deloc surprinzătoare alegerea îndrăgitei actriţe Carmen Tănase de a deveni… fie şi doar pentru o zi, medic veterinar”, se arată în prezentarea emisiunii.

 "Este asimilată ca fiind conspiraționistă”  

 Între timp însă, lucrurile s-au schimbat radical. „Cineva din conducere a văzut promoul și a început o discuție pe ton ridicat în Comitetul Director. Dan Turturică, președintele televiziunii, a făcut un scandal monstru echipei de producție pentru invitarea actriței Carmen Tănase. Motivul principal a fost că aceasta a fost împotriva vaccinării SARS CoV-2 și că este asimilată ca fiind conspiraționistă”, susține o sursă din cadrul TVR, pentru sursa citată mai sus.

După toate discuțiile, la data și ora programării, TVR a dat în reluare emisiunea cu artista Andra Gogan, difuzată inițial pe 16 aprilie. Între timp,  se pare că lucrurile s-au aranjat. Emisiunea va fi difuzată duminică, 18 iunie. În grila de programe a TVR figura pentru această dată o redifuzare a emisiunii „Vis sau realitate” cu Alexandra Stan invitată.

Contactată în legătură cu aceste controverse, actrița Carmen Tănase a  precizat: „Habar n-aveam că emisiunea a fost sau nu pe post, nu m-a anunțat nimeni. Dar nu e de mirare… E clar că nu mă suportă (n.r. – Dan Turturică, președintele televiziunii)…”, a mai spus Carmen Tănase.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite