Motivul pentru care Alin Oprea și Medana au refuzat participarea la „Asia Express”: „Am avut o problemă....”

0
Publicat:

Cunoscutul cântăreț Alin Oprea s-a căsătorit weekendul trecut cu aleasa inimii sale, Medana, iar la fericitul eveniment au participat peste 500 de persoane.

Alin și Medana Oprea
Alina și Medana Oprea au avut o nuntă de vis weekendul trecut. Foto: Arhivă

Proaspăta soție a solistului formației Talisman a lansat primul său volum de poezii de dragoste și a cântat pentru cel cu care urmează să-și petreacă restul vieții. Conform Click!, Medana Oprea a dezvăluit că este pentru prima oară când a făcut un astfel de gest în văzul tuturor.

De asemenea, Medana Oprea a mărturisit și că au fost invitați să participe la Asia Express, însă nu a fost de acord. 

Citește continuarea pe Click.ro!

În anul 2020, Alin Oprea și soția sa de la acea vreme, Larisa, anunțau că divorțează după 22 de ani de căsnicie. După un an de la intentarea procesului de divorț, cei doi au pus capăt în mod legal mariajului. 

Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate. Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie”, a afirmat la acea vreme artistul. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite