Miss România la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. „Am văzut un cap mare cu o pălărie. Au venit intrușii“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei șapte concurenți rămași în concursul de la Pro TV au avut parte de o nouă surpriză:  încă două celebrități au sosit în tabără în miez de noapte.

Ioana Filimon, Miss România 2016
Ioana Filimon, noua concurentă din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ FOTO Kanal D

Ruxi, AMI, Anisia Gafton, Bia Khalifa, Tania Popa, Giani Kiriță și Cristi Mitrea au intrat deja în cea de-a șasea săptămână de luptă cu cele mai ascunse fobii ale lor. După ce au trecut prin probe extreme și au gustat din preparate greu de imaginat, celebritățile au avut parte de încă o surpriză.

Doi concurenți noi au sosit în tabără în miez de noapte, în timp ce aproape toată lumea dormea: Ioana Filimon, Miss România 2016 (fostă participantă la „Ferma“ și „Bravo, ai stil! Celebrities“) și Radu Vlăduț, instructor de aerobic (fost participant la „Asia Express“).

Sosirea fostei Miss România a fost observată de Cristi Mitrea, care nu putea dormi. „Am văzut un cap mare cu o pălărie. Au venit intrușii, au venit ăștia noi, au venit bobocii. Mai era și un băiat pe partea cealaltă“, a comentat el, râzând.

M-am trezit la un moment dat și o văd pe Bianca că iese din tabără cu un bărbat, se duceau la baie. Mă uit în tabăra cealaltă și văd o fată, cu mânuțe slabe, șatenă... M-am bucurat că avem concurenți noi“, a spus Ami.

Venirea celor doi a fost un prilej foarte bun pentru concurenții din tabără să încerce noi alianțe. Bia Khalifa l-a luat la o discuție pe Radu Vlăduț încă din prima zi, în încercarea de a-l atrage de partea ei: „Mi-a zis un pic despre strategiile din echipa noastră, că fetele sunt unite și că ea cumva e separată“, a mărturisit acesta.

De cealaltă parte, Giani Kiriță a încercat să-și avertizeze noua colegă de echipă din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „Unii au făcut strategii, eu n-am făcut. Unii au făcut bisericuțe, eu n-am făcut. Eu nu-ți zic ce să faci, nici ce să nu faci. De acum încolo, vezi tu“, i-a spus acesta.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite