Miss România a revenit în Ferma alături de un nou concurent: reacţia vedetelor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioana Filimon este supranumită în Ferma „Regina duelurilor“, după ce a câştigat patru din cinci FOTO Pro TV
Ioana Filimon este supranumită în Ferma „Regina duelurilor“, după ce a câştigat patru din cinci FOTO Pro TV

Ioana Filimon, fostă Miss România în 2016, a reintrat în Ferma de la Pro TV, după ce a fost eliminată în urmă cu două ediţii. Ea nu a venit singură, ci alături de un nou concurent.

După ce săptămâna trecută a intrat în fermă Cătălin Zmărăndescu, concurenţii au mai avut parte de o dublă surpriză în ediţia din 16 aprilie a reality show-ului de la Pro TV.

Ioana Filimon, care a fost eliminată de Geanina Ilieş în urmă cu două ediţii, a revenit în fermă şi l-a adus cu ea şi pe Matei Negrescu, actor şi fotomodel, cunoscut pentru participarea la „Insula iubirii“ (Anten 1) şi pentru apariţia în seria „Valea mută“, de la HBO.

„Scopul meu în fermă este să înţeleg fenomenul ca experiment social, îmi place foarte mult partea asta, şi să ies din zona mea de confort şi să învăţ cât mai multe lucruri“, a declarat noul venit.

„Credeaţi că aţi scăpat de mine, mă?“, a glumit Ioana Filimon de îndată ce a apărut în fermă. „Sincer, a fost un şoc să-l văd pe Cătălin Zmărăndescu. Avem doi luptători de categorie grea, or să iasă scântei“, a adăugat concurenta. 

Cel mai fericit de întoarcerea tinerei a fost Cătălin Moroşanu, care a mărturisit că a fost o surpriză care l-a făcut să uite de înfrângerea dureroasă suferită în faţa lui Zmărăndescu. „La cât de supărat eram şi la cât de înnegrită îmi era inima, când am văzut-o pe ea, m-am bucurat aşa de tare, parcă a fost o alinare că a revenit între noi“, a precizat Moro. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite