Mircea Badea face break dance la „iComedy“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasionat de sport, Badea nu poate lua pauză nici la "iComedy". FOTO Antena 1
Pasionat de sport, Badea nu poate lua pauză nici la "iComedy". FOTO Antena 1

Realizatorul emisiunii „În gura presei“ i se alătură lui Mikey Hash în ediţia pe care Antena 1 o va difuza pe 22 noiembrie, de la ora 20.30, pentru a marca noul format al show-ului. Activ şi spontan, Mircea Badea (39 de ani) nu renunţă la sport nici în emisiunea prezentată iniţial de Bendeac.

Primul invitat al show-ului „iComedy“, în varianta nouă, Mircea Badea, profită de apariţia în emisiunea de divertisment pentru a-şi dovedi atât umorul, cât şi aptitudinile fizice. Celebru pentru spagatul perfect, realizatorul de la Antena 3 dă dovadă din nou de flexibilitate şi spontaneitate şi execută câteva mişcări de break dance în faţa camerelor de filmat, spre surprinderea moderatorului obişnuit cu „Doza de Hash“.

Discuţiile se aprind când cei doi îşi dau seama că ar valori şi preferinţe diferite. „E cam cât jumătate din Pagini Aurii. Dacă aş fi citit atâta în viaţa mea, crede-mă, eram în altă parte şi făceam altceva“, spune Badea despre scenariul pe care nu l-a citit înainte de a urca la pupitru. „M-am descurajat. Am citit o pagină şi, când am văzut câte urmează, mi-am zis că, totuşi, nu am atâtea păcate de ispăşit”, a recunoscut el, cu umor.

La rubrica „iTupeu“, Badea e nevoit să înghită o linguriţă de scorţişoară, condimentul ce diminuează stresul şi accelerează arderea grăsimilor.

mircea badea mikey hash

„Mi-am zis: «O.K., la câte prostii am făcut, ce mai contează una?», a zis Badea. „Am înţeles că, după o chestie din asta, corpul are o reacţie de respingere foarte puternică, faci ca toate visele, tuşeşti, te chinui. Nu am o problemă să mă chinui, am o vocaţie în a mă chinui, dar n-am înţeles unde-i tupeul în treaba asta. Le-am şi zis: eu am propus să-i furăm maşina lui Dan Voiculescu, să mergem cu ea pe câmp, să facem off road şi să i-o aducem înapoi înnoroită. Ăsta mi se pare tupeu. Lor nu li s-a părut amuzant. Aşa că o să înghiţim scorţişoară“, a explicat realizatorul de la Antena 3.

Mihai Bendeac a fost exclus din juriul de la „România Dansează“ şi din emisiunea „iComedy“ (din cauza poveştilor promovate). „Atâta vreme cât propunerile de conţinut emise de Mihai Bendeac pentru emisiune sunt conflictuale, defăimătoare, triviale, denigratoare sau aduc atingere valorilor publice, considerăm că această «atitudine artistică» încalcă flagrant obligaţiile contractuale şi editoriale asumate de acesta încă de la începutul proiectului“, au anunţat oficialii de la Antena Group.

Vedeta a decis să-şi susţină spectacolele de comedie în aer liber, dar şi să creeze un format exclusiv pentru online, pentru a nu-şi dezamăgi fanii. Hash, care va aduce un invitat special în fiecare ediţie, s-a certat pe Facebook cu fostul său coleg.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite