Mihai Bendeac şi Mikey Hash, schimb de replici acide pe Facebook. Hash: „Ai lăsat echipa baltă“. Bendeac: „Ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Bnedeac şi Mikey Hash s-au contrat pe Facebook FOTO Antena 1
Mihai Bnedeac şi Mikey Hash s-au contrat pe Facebook FOTO Antena 1

Mihai Bendeac şi Mikey Hash, care au realizat împreună câteva ediţii ale emisiunii de umor „iComedy“, au început un adevărat „război“ pe Facebook.

După o perioadă în care Mihai Bendeac şi Mikey Hash au fost parteneri în show-ul de divertisment, în luna octombrie Mihai Bendeac a decis să părăsească echipa „iComedy“, în urma unui conflict cu Antena 1. Săptămâna trecută reprezentanţii Antenei 1au anunţat că show-ul va reveni din 22 noiembrie şi va fi prezentat de actorul Mikey Hash, care va avea un invitat special la fiecare ediţie. 

Mihai Bendeac a dat tonul replicilor tăioase, acesta postând pe contul personal de Facebook un mesaj în care vorbea despre „ticăloşie“.

Se pare că ceea ce l-a deranjat pe realizatorul TV a fost un alt mesaj al fostului partener de scenă, Mikey Hash, care a declarat că reprezentanţii Antena 1 au fost cei care l-au cooptat pentru emisiune. Această declaraţie l-a înfuriat pe Bendeac, care a povestit cum, de fapt, el este cel care l-a adus pe Mikey Hash la Antena 1, ba mai mult, i-a convins pe reprezentanţii trustului să îl accepte şi să-i ofere salariul dorit. 

Reacţia lui Mikey Hash nu a întârziat să apară, acesta acuzându-l pe Bendeac că „a lăsat echipa baltă“ şi că nu a fost un  lider şi un coechipier suficient de bun, motiv pentru care nimeni nu l-a urmat

Bendeac a pus punct acestui schimb de replici, într-un ultim mesaj în care îi atrăgea atenţia lui Mikey că „a acceptat ceva ce el a refuzat“ din considerente profesionale. 

În continuare schimbul de mesaje dintre Bendeac şi Hash

Primul mesaj al lui Mihai Bendeac:

„Am trăit multe ticăloşii. Am întâlnit ticăloşia, nemernicia, în formele lor cele mai abjecte. Dar, astăzi, mi-a fost dat să întâlnesc acea formă de ticăloşie care te lasă mut, inert.

În urmă cu doi ani am început să caut cu frenezie pe net creatori de content, oameni de perspectivă. Dintre ei, am ales unul. L-am sunat. M-am întâlnit cu el. Am vorbit. Apoi, am dus muncă de lămurire cu cei de la Antena 1 care nu prea îl voiau. Am pus piciorul în prag, am ridicat glasul, am insistat să i se dea câţi bani doreşte. Mai mult, deşi avea zero experienţă în TV, i-am oferit şansa de a avea fix aceeaşi poziţie cu a mea: realizator. 

Acuma... Că eu ajunsesem să scriu 80% din show şi el mă întreba tot pe mine ce scrie în bucăţica lui de scenariu sau că a refuzat să mai poarte peruci fiindcă «îşi strică părul», nu are rost să mai menţionăm. Săptămâna aceasta, extrem de senin, personajul în cauză declara că «Antena 1 voia un show de divertisment, s-au gândit la mine şi i-au spus lui Bendeac...» Fabulos...

Începând de azi, pentru mine, persoana în cauză şi show-ul «iComedy» (deşi formatul îmi aparţine), nu mai există. Sunt fericit că ce urmează să fac pe online va fi un produs bun şi că există formate internaţionale ce-mi permit să fac şi televiziune în continuare.“

Primul mesaj al lui Mikey Hash: 

„Dragă Mişule,

La telefon nu îmi răspunzi, dar văd că îţi place să comunicăm prin statusuri scandaloase, aşa că, aici sunt! 

Nu sunt un mare fan al televiziunii şi nu aveam nicio intenţie să intru în acest mediu, dar tu mi-ai promis marea şi sarea, ai spus că o să facem treabă bună împreună şi că vom fi o echipă. Am făcut-o de dragul tău şi tot de dragul tău am tăcut dracu' din gură când a explodat oala cu rahat şi ne-ai lăsat în curul gol. Da, Mişule, ne-ai lăsat baltă. Ai plecat FĂRĂ SĂ ÎNTREBI PE NIMENI, iar noi, colegii tăi, a trebuit să auzim din presă, că, de fapt, emisiunea la care lucrăm şi în care am pus suflet, nu se mai ţine. Nu ai întrebat pe nimeni când ai luat decizia să abandonezi, să NE abandonezi, iar apoi ne judeci că «de ce nu îţi suntem solidari»“. 

Am primit o grămadă de mesaje de ură din partea unora care pun botul, aşa că, aş vrea să clarific lucrurile. La îndemnele tale, dragă Mişule, am semnat un contract în speranţa că vom face o emisiune de caterincă împreună. Ne-ai lăsat ÎN MIJLOCUL SEZONULUI şi eu sunt obligat să rămân pentru că nu îmi permit, ca tine, nici financiar, nici moral să rup contractul. Şi nu e pentru că aş fi fost tras la răspundere, ci din respect pentru colegii şi fanii noştri care se bazau pe noi să facem treabă bună. Gândeşte-te doar ce lider şi coechipier bun ai fost dacă nici măcar unul din colegii tăi nu te-a urmat. Sunt oameni în viaţa mea pe care i-aş urma fără să întreb măcar unde, doar dacă mi-ar spune că e bine pentru ei şi pentru mine. Tu nu ai întrebat pe nimeni ai făcut-o pentru tine, nu pentru restul lumii.

După ce ai plecat, toată lumea a început să se bată cu cărămida în piept şi să îmi spună că, de fapt, ei au fost cu ideea ca eu să vin în TV, că tu doar ai transmis mesajul. Eu nu cred că au fost ei, nu cred că ai fost nici tu. Cred că munca mea de până acum m-a calificat pentru acest lucru. Nu m-ai luat de pe stradă că ţi-am părut simpatic, m-ai luat dintr-o altă emisiune de divertisment. Am cunoscut aici, la TV, nişte oameni minunaţi cu care lucrez foarte bine şi pentru care sunt recunoscător. 

Nu e frumos să orientezi spre ură nişte oameni care te admiră şi să îi transformi în nişte monstruleţi. Oamenii ne apreciază pe amândoi pentru ce am realizat în lumea asta şi pentru modul în care munca noastră rezonează cu sufletul lor. Aşa că nu voi spune că eşti mort pentru mine, eu te respect şi te apreciez în continuare şi îţi sunt recunoscător pentru lucrurile pe care le-am învăţat de la tine. Nu fi supărat şi ţine minte, în viaţa ta, tu eşti pilotul, tu spui în ce direcţie merge avionul, restul sunt doar pasageri. Nu fi ca cei pe care chiar tu îi scuipi, nu manipula oameni. Fii om! Noapte bună!“

Al doilea mesaj al lui Mihai Bendeac: 

„Dragă Mikey,

Am să opresc aici consideraţia mea. Daca aş spune mai multe apropo de plecarea mea şi despre tine, ti-aş face un rău mai mare decât pot să-mi asum. Ca om.

Nu uita un singur lucru. Că ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac. Pentru că eu muncesc de la 15 ani ca să încerc să ajung profesionist. Încă încerc.. Şi port peruci..

O noapte frumoasă.“

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite