Mihai Călin se întoarce la prima dragoste: un concurs de cultură generala, la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Călin revine la TV cu o emisiune de cultură generală, ce va debuta în această toamnă la Kanal D. În grila postului se vor regăsi şi alte producţii noi, printre care talent show-ul „Kid's sing“ şi emisiunea de umor „Discote-K“.

Consacrat în televiziune cu show-ul de cultură generală „Ştii şi câştigi“, difuzat cu ani în urmă de Pro TV, actorul Mihai Călin revine, din această toamnă, la TV cu acelaşi format. Diferenţa constă în faptul că echipa de filmare se va deplasa chiar în casele concurenţilor, iar aceştia îşi vor pune la bătaie bunurile proprii pentru a putea câştiga.

„KidSing“, un format internaţional în care vedetele sunt copiii, începe din 10 septembrie. Micuţii vor fi jurizaţi de Antonia, Wilmark şi Gabriel Cotabiţă.

Serialul turcesc de succes „Suleyman Magnificul“ îşi ia adio de la telespectatori în această toamnă. Ultimul sezon al serialului-fenomen, care începe din 4 septembrie, va aduce mari surprize şi răsturnări de situaţie.

Un nou show de umor, „Discote-K“, debutează la Kanal D din 13 septembrie, în regia lui Emanuel Pârvu, care a mai lucrat până acum la producţii precum „În puii mei“ şi „iComedy“. Din distribuţie fac parte Paula Chirilă, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Sorin Cociş, Ionuţ Toader, Vlad Corbeanu, Ionuţ Niculae şi Alină Rotaru, iar  gazda emisiunii este Răzvan Alexe, unoscut publicului drept Krem. 

„E o adevărată nebunie ce se întâmplă. M-am simţit la filmări exact ca peştele în apă. «DISCOTE-K»  solicită actriţa din mine, dar îmi dă şi libertatea de a mă simţi cu adevărat bine. Se râde cu lacrimi la filmări, cred că asta li se va întâmpla şi telespectatorilor noştri, din toamnă. E terapie prin râs“, a declarat Paula Chirilă.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite