Mihaela Tatu se reîntoarce în televiziune, după ani de absenţă. În ce emisiune va putea fi urmărită FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ani de absenţă de pe micul ecran, prezentatoarea se întoarce pe sticlă, într-u proiect marca Pro TV, trust din care vedeta a făcut parte în trecut pe când modera emisiunea „De 3 X femeie“.

Din 13 februarie, de la ora 20:00, reality-show-ul „Ferma vedetelor“ va da startul unei competiţii aprige pentru şase perechi de vedete ce vor intra în cursa pentru titlul de Fermierul anului şi marele premiu de 50.000 de euro.

Pe lângă Nea Raţă, cel care are grijă să transforme vedetele în fermieri adevăraţi, Monica Bârlădeanu, carismatica prezentatoare, care are grijă să le asculte problemele şi să îi ajute să treacă peste momentele grele, va intra în „Ferma vedetelor“ şi Mihaela Tatu (54 de ani).

Astfel, fosta prezentatoare Mihaela Tatu va fi negustoarea fermei şi va avea un rol foarte important - le va aduce concurenţilor produse în fermă, se va târgui cu ei şi le va aduce un pic de confort în fermă, în schimbul banilor. Mihaela se va transforma în Mărioara cea aprigă cu aspiraţii mari.

„De ceva vreme aştept inagurarea «Fermei vedetelor» şi în casele voastre. Acest proiect mi-a adus îndeplinirea uneia dintre dorinţe - aceea de a vedea cum se descurcă oameni dragi mie într-un „authentic“ reality-show. Mai mult decât atât, mi-a fost satisfăcut spritul ludic pentru că mi-a dat posibilitatea să mă joc şi să joc un personaj, din perspectiva mea, taaare simpatic. Ceea ce mi-aş dori ar fi să nu care cumva să pierdeţi vreo întâlnire cu «Ferma Vedetelor» pentru că nicio zi nu seamănă una cu cealaltă. Apoi, sunteţi norocoşi - aveţi posibilitatea să vedeţi vedete în ipostaze inedite, decurcându-se în situaţii limită. Vă aştept să faceţi cunoştinţă cu Mărioara şi să vedeţi cu ochii voştri cât de departe poate ajunge.“, a declarat Mihaela Tatu.

image

Mihaela Tatu la „Ferma Vedetelor“ FOTO ProTV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite