„Sunt şmecheră, egoistă şi seducătoare“: ce atuuri au concurenţii din „Ferma vedetelor“ în lupta pentru marele premiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rona Hartner este cea care se consideră „şmecheră, egoistă şi seducătoare“ FOTO Pro TV
Rona Hartner este cea care se consideră „şmecheră, egoistă şi seducătoare“ FOTO Pro TV

Cinci dintre concurenţii noului sezon „Ferma Vedetelor“, care va debuta pe 13 februarie la Pro TV, au dezvăluit ce plusuri şi minusuri au în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro, dar şi la ce le-a fost cel mai greu să renunţe.

În al treilea sezon „Ferma vedetelor“, care a fost filmat în zona Sibiului, vor exista 12 concurenţi, grupaţi în şase echipe, care îşi vor disputa titlul de „Fermierul anului“ şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Înaintea startului din 13 februarie, cinci dintre concurenţi au dezvăluit pentru „Adevărul“ diverse detalii despre experienţa show-ului de la Pro TV. 

Cântăreaţa Narcisa Suciu (42 de ani), care va face echipă cu actorul Dragoş Moştenescu, spune că marea ei teamă este să nu se autosaboteze. „Pentru că sunt critică cu mine însămi şi mă supăr când greşesc, când îmi pierd răbdarea“, a declarat cântăreaţa, care a revenit din Finlanda, unde locuieşte împreună cu familia ei, special pentru competiţie. 

Narcisa a mai subliniat că „Ferma vedetelor“ este un proiect dificil şi nu oricine i-ar putea face faţă. „Diferenţa majoră faţă de alt show televizat o face faptul că nu pleci acasă la familia ta în fiecare zi, după ce ai terminat treaba. Faptul că nu ai confortul pe care ţi-l dau toate ale tale şi toţi ai tăi cred că face diferenţa“, spune ea, precizând că a dus dorul şi aspiratorului şi espressorului. 

narcisa suciu ferma vedetelor foto pro tv

Narcisa Suciu FOTO Pro TV

Comediantul Cosmin Natanticu (38 de ani) a recunoscut că este „un tip comod“ şi că a fost convins de iubita sa să accepte să apară în emisiune. „Am stat mult pe gânduri dacă să accept sau nu. Cel mai greu mi-a fost să renunţ la obiceiul meu de a adormi cu televizorul aprins, la telefon şi la programul meu destul de lejer“, a mărturisit actorul. 

Reprezentaţii pentru oi la „Ferma Vedetelor“

Totuşi, Natanticu este încrezător că va aduce bună dispoziţie în fermă: „Am simţul umorului, ştiu să ridic moralul oamenilor cu care lucrez, sunt sociabil, modest, săritor la nevoie.“ Dar recunoaşte că are şi defecte: „Îmi pierd răbdarea relativ repede şi sunt comod. Sunt foarte competitiv. Pe moment mă oftic şi mă enervez când pierd.“

cosmin natanticu/ferma vedetelor foto pro tv

Cosmin Natanticu FOTO Pro TV

În schimb, coechipierul său, comediantul Cătălin Neamţu (36 de ani) spune că s-a bucurat imediat când a aflat că este dorit în show, mai ales că îi place să repare şi să găsească rapid soluţii. 

„Nu mi-e teamă de nimic. Suntem într-un show de televiziune, aşa că n-are ce să mi se întâmple rău. Sper, totuşi, să nu ne viziteze animale sălbatice pe care să nu ştim să le întâmpinăm cum se cuvine“, a spus comediantul mai în glumă, mai în serios.

Şi pentru că inventează soluţii pentru aproape orice, Cătălin Neamţu s-a gândit cum să facă viaţa mai uşoară în fermă nu doar lui, ci şi adversarilor – va forma o trupă de improvizaţie. „Din momentul în care am agreat că voi face parte din acest proiect, am început antrenamentul mental şi am gândit o listă cu lucrurile pe care nu le voi avea cu mine. Pot să stau fără laptop, telefon, televizor, dar cu siguranţă o să-mi fie greu fără joacă. Cred că cel mai mult o să-mi lipsească jocurile cu copiii mei. De aceea, din nevoia de joacă, am de gând să-i antrenez pe colegii fermieri şi vom face o trupă de improvizaţie, vom da spectacole pentru oi, în primă fază.“

catalin neamtu/ferma vedetelor foto pro tv

Cătălin Neamţu FOTO Pro TV

Iar dacă vor apărea conflicte, actorul Dragoş Moştenescu (50 de ani) promite că se pricepe de minune la calmarea spiritelor. „Umorul, coagularea echipei şi calmarea spiritelor sunt punctele mele forte. În plus, am învăţat din experienţa foştilor concurenţi că răbdarea şi gândirea pozitivă ajută.“

De altfel, actorul nu crede că vor exista sarcini cărora să nu le facă faţă: „Dacă îţi place viaţa la ţară, nimic nu e dificil. E o chestie de adaptare şi eu sunt destul de adaptabil.“

dragos mostenescu/ferma vedetelor foto pro tv

Dragoş Moştenescu FOTO Pro TV

Luptătoarea Rona

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner (44 de ani), care va lupta alături de cântăreţul Daniel Iordăchioaie, crede cu tărie că merită tiltul de „Fermierul anului“ pentru că idealizează viaţa la ţară. „Sunt descurcăreaţă şi inventivă. Sunt o luptătoare. Sunt un om fericit, luminos şi doresc binele celor din jur. În fermă nu mă voi gândi la mine în mod special, ci la ceilalţi. Sunt optimistă. Nu mă sperie munca. Îmi place contopirea cu natura şi capriciile ei. Îmi plac animalele şi e o experienţă pe care vreau să o trăiesc pentru că fiica mea îşi doreşte o fermă“, spune Rona. 

Artista îşi recunoaşte însă şi defectele: „Încăpăţânarea, lenea, descurajarea, şmecheria, sunt egoistă şi seducătoare.“

ferma vedetelor foto pro tv

Rona Hartner face pereche cu Daniel Iordăchioaie FOTO Pro TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite