Matinalii Răzvan şi Dani vor prezenta „iComedy“, în ediţia din 30 noeimbrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matinalii Răzvan Simion şi Dani Oţil sunt invitaţii speciali ai ediţiei de sâmbătă, 30 noiembrie, ai show-ului de umor „iComedy“. Cei doi realizatori ai emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani“ vo prezenta, alături de Mikey Hash, show-ul de comedie care, în mod excepţional, se va difuza sâmbătă, de la ora 22.00.

După ce în ediţia trecută, din 22 noiembrie, Mikey Hash l-a avut ca partener pe realizatorul emisiunii „În gura presei“, Mircea Badea, care a făcut brake dance şi a înghiţit scorţişoară, sâmbătă este rândul matinalilor Răzvan şi Dani să i se alăture în platoul „iComedy“.

Astfel, cei doi vor prelua frâiele emisiunii, nu înainte de a-l lua peste picior pe Mikey Hash pentru că, în loc să se prezinte cu propriul nume, foloseşte un nume fictiv.

image

Mikey Hash, realizatorul emisiunii „iComedy“, alături de matinalii Răzvan şi Dani FOTO Antena 1

Telespectatorii Antena 1 vor putea vedea cum Răzvan şi Dani, profitând de faptul că gazda lor a cerut o scurtă pauză şi a dispărut pentru câteva minute din platou, au început să prezinte rubricile, în stilul lor caracteristic. În plus, Ruţă, mascota emisiunii, le-a ţinut isonul: „Să moară duşmanii/ Că-s la emisiune cu Răzvan şi Dani“.

„iComedy“ se va difuza săptămâna aceasta sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 22.00, la Antena 1, iar realizatorul show-ului, Mikey Hash, va fi prezent în studioul „Adevărul Live“ miercuri, 27 noiembrie, începând cu ora 11.00 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri