„MasterChef“ schimbă regulile de joc: ce noutăţi aduce sezonul şase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sezon al show-ului culinar „MasterChef“, care va debuta pe 14 septembrie, la Pro TV, aduce un set de reguli noi care vor intensifica parcursul concurenţilor către titlul de cel mai bun bucătar.

Prima noutate a celui de-al şaselea sezon „MasterChef“ sunt audiţiile la distanţă. Anul acesta a existat o nouă opţiune de înscriere: atât direct a celor care şi-au dorit să intre în cursa pentru un şorţ „MasterChef“, cât şi indirect, telespectatorii având posibilitatea de a înscrie în competiţia culinară o persoană pasionată de gătit. Pentru aceştia, cei membri juriului au făcut o vizită surpriză direct la locul lor de muncă, iar dacă cel înscris a acceptat provocarea, a avut şansa de a merge mai departe în competiţie.

Pe lângă acest lucru, o noutate este reprezentată de departajarea dintre concurenţii care obţin doi de „da“ şi cei care obţin trei confirmări de la Chef Patrizia, Chef Foa şi Chef Adrian Hădean. Cei din urmă, vor avea de trecut doar trei probe din şase pentru a ajunge în bucătăria „MasterChef“.

Poate cea mai surprinzătoare regulă introdusă începând cu acest sezon este şorţul de aur. Fiecare Chef are la dispoziţie un astfel de şorţ care trimite un concurent direct în bucătăria „MasterChef“, în rândul celor 24 de concurenţi, fără a fi nevoit să mai parcurgă probele din bootcamp. În plus, fiecare Chef are la dispoziţie un green card pe care îl poate folosi pentru a trimite un concurent în următoarea fază a competiţiei, chiar dacă ceilalţi Chefi au dat un verdict negativ.

Tot în acest sezon, la intrarea în bucătăria „MasterChef“, miza primei probe va fi câştigarea insignei salvatoare. Cu ajutorul acesteia, un concurent se poate salva de la Testul sub presiune sau poate alege să salveze un alt concurent. Insigna salvatoare este pusă în joc doar o singură.

Show-ul culinar „MasterChef“ poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, începând din 14 septembrie, de la ora 20.30, la Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite