„MasterChef“ revine la Pro TV: concurenţii părăsesc bucătăria pentru zone cu istorie culinară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul culinar „MasterChef“ revine cu cel de-al şaselea sezon, la Pro TV, începând din 14 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30.

Filmările sunt în toi, iar Chef  Patrizia, Chef  Foa şi Chef Adrian Hădean au făcut deja cunoştinţă cu concurenţii şi cu preparatele propuse de aceştia. Deşi extrem de variate şi de spectaculoase, doar 24 dintre acestea vor asigura concurenţilor un loc în bucătăria „MasterChef“.

„Filmările sunt în plină desfăşurare şi pot să spun că am întâlnit o nouă serie de 24 de concurenţi talentaţi. Sunt foarte tonici şi cu poveşti frumoase, dar mai ales sunt motivaţi de ambiţia de a-şi schimba job-urile şi de a se duce spre zona culinară. Aveţi toate motivele să prindeţi gustul competiţiei din 14 septembrie“, a declarat Răzvan Fodor.

Concurenţii, extrem de determinaţi

Cei trei chefi au fost surprinşi să descopere concurenţi determinaţi să renunţe la actuala profesie pentru a-şi creiona un parcurs în domeniul culinar. De la tehnicieni dentari, la instalatori, masteranzi la medicină sau fotografi, sute de concurenţi s-au prezentat în faţa juriului, dorindu-şi să-i surprindă pe chefi cu preparatele lor.

Sezonul cu numărul şase va include probe noi, atât pentru concurenţi, cât şi pentru telespectatori. Concurenţii vor găti în mai multe locaţii uimitoare şi spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinară a ţării noastre.  De-a lungul sezonului, concurenţii vor fi puşi la grea încercare, atât din punct de vedere al rezistenţei, cât şi al creativităţii.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite