Grila de toamnă Pro TV: revin „Vocea României“ şi „MasterChef“, iar Amalia Enache aduce „Clipa de fericire“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grila de toamnă a postului Pro TV readuce în prim-plan producţii precum „Vocea României“, „MasterChef“ şi „Visuri la cheie“, dar introduce şi o serie de noutăţi, cum ar fi producţia „Clipa de fericire“, prezentată de Amalia Enache, dar şi serialul „House of Cards“.

Grila de toamnă Pro TV vine cu o reţetă de nerefuzat, show-uri consacrate, formate noi, conţinut de calitate şi divertisment în adevăratul sens al cuvântului, arată Pro TV într-un comunicat.

Aleksandras Cesnavicius: „Prioritatea Pro TV în 2015 - menţinerea nivelului calităţii“

„Priorităţile Pro TV, atât în 2015, cât şi în următorii ani, sunt de menţinere a nivelului de calitate - în ceea ce priveşte echipa, standardele de jurnalism, producţiile şi audienţele -, încorporarea inovaţiei în tot ceea ce facem - atât în formatele existente, cât şi în găsirea unora noi -, consolidarea portofoliului, oferind telespectatorilor o experienţă completă TV şi online, dezvoltarea continuă a mărcii puternice Pro TV şi asigurarea unui business stabil şi sănătos. Rezultatele înregistrate în primele opt luni ale acestui an, la nivelul publicului comercial, atât pentru Pro TV, cât şi la nivelul întregului grup CME în România, ne confirmă că avem reţeta şi ingredientele perfecte pentru telespectatorii noştri. Creşterea constantă înregistrată în ultimii ani la nivel de prime-time (n.r. - oră de maximă audienţă), îmbunătăţirea rezultatelor la nivel de grup CME în România şi ocuparea în mod constant a primelor poziţii în topul programelor sunt rezultatele clare care ne fac să spunem că toamna aceasta va fi una excepţională“, a declarat Aleksandras Cesnavicius, director general Pro TV.

În perioada ianuarie - august 2015, Pro TV a menţinut o cotă de piaţă de 24% în prime-time, crescând diferenţa faţă de competiţie. La nivelul grupului CME în România, în primele opt luni ale anului, creşterea faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut este de 1,5 puncte procentuale, de la 30.6% cotă de piaţă în 2014, la 32.1% cotă de piaţă anul acesta. Vara Pro TV, perioada 15 iunie - 31 august, a obţinut un share de 22% în prime-time, în creştere cu 1,7 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă din 2014.

Pro TV prezintă „Săptămâna perfectă“: „Vocea României“, „MasterChef“, filme şi seriale de top

„În această toamnă, suntem mândri să anunţăm o grilă puternică, în care am pregătit o combinaţie de programe, conţinut de calitate, producţii deja consacrate pentru publicul nostru, dar şi formate noi. De luni până duminică, le vom oferi românilor producţii locale gândite pentru toate gusturile: talent show-uri de mare anvergură («Vocea României»), real-life entertainment («Visuri la cheie» şi «Clipa de fericire»), cooking («MasterChef») şi cel mai de succes serial românesc al ultimilor ani, «Las Fierbinţi». Conţinutul achiziţionat completează această reţetă şi adaugă savoare, prin intermediul filmelor şi al serialelor care au înregistrat un succes răsunător la nivel internaţional. Vom avea o toamnă spectacol, cu producţii strălucitoare, visuri împlinite, poveşti ce depăşesc imaginaţia, programe de calitate şi conţinut unic“, a continuat Cesnavicius.

În fiecare zi, de luni până duminică, cea mai urmărită emisiune de ştiri din România, „Ştirile Pro TV“, le aduce telespectatorilor informaţii de încredere, din noul studio dotat cu tehnologie de ultimă generaţie. Românii sunt, astfel, aduşi mai aproape de subiectele prezentate, dintr-un spaţiu care îi poate transpune cu uşurinţă într-o realitate virtuală.

„MasterChef“ introduce şorţul auriu

Competiţia culinară „MasterChef“ revine cu sezonul numărul şase. Chef Patrizia, Chef FOA şi Chef Adrian Hădean sunt pregătiţi să pornească într-o nouă călătorie culinară alături de concurenţi, pentru a descoperi următorul „MasterChef“ al României. Show-ul vine cu probe surprinzătoare, spaţii de filmare spectaculoase şi neaşteptate, concurenţi uimitori, dar şi cu o serie de noutăţi, precum introducerea şorţului auriu, care trimite concurentul care îl primeşte direct în bucătăria „MasterChef“. Începând cu 14 septembrie, ora 20:30, telespectatorii vor putea urmări probele noi, intense, care vor face deliciul serilor de luni şi marţi!

image

FOTO Pro TV

„Visuri la cheie“: echipa construieşte o casă de la zero

„Visuri la cheie“, producţia care a schimbat vieţi, se pregăteşte să revină cu un nou sezon plin de emoţie şi speranţă, în fiecare miercuri, de la 20:30. Începând cu 23 septembrie, Dragoş Bucur şi echipa sa de profesionişti vor prezenta românilor familii cu care soarta a fost dură, pe care le vor ajuta să aibă un trai mai bun. Telespectatorii vor vedea, în premieră în emisiune, cum o casă este dărâmată pentru a reconstrui una complet nouă şi vor face cunoştinţă cu un nou ajutor în echipa emisiunii, un arhitect peisagist care îşi va lăsa amprenta pe spaţiile verzi ale caselor renovate.

image

FOTO Pro TV

În „Las Fierbinţi“ apar personaje noi

„Las Fierbinţi“ revine din toamnă cu sezonul opt, începând cu 24 septembrie, ora 20:30. În fiecare joi, Celentano, Bobiţă, Gianina, Giani şi toată gaşca de fierbinţeni vor trece timp de două ore prin aventuri şi întâmplări pline de umor. Serialul se bucură în acest sezon de vizita în platou a mai multor actori, care vor interacţiona cu personajele din Fierbinţi.

image

FOTO Pro TV

„Vocea României“, cu reguli noi

Vineri e „Vocea României“! Pe 18 septembrie, de la 20:30, va începe un sezon incendiar, în care competiţia e mai dură ca oricând. Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga şi-au format echipele şi se pregătesc intens. Lupta pentru al cincilea trofeu „Vocea României“ se va da într-un decor spectaculos şi cu reguli noi, care vor duce show-ul la un nou nivel.

Amalia Enache celebrează faptele bune şi optimismul

Pro TV continuă să emoţioneze şi lansează show-ul „Clipa de fericire“. În această toamnă, Amalia Enache, gazda emisiunii, aduce în faţă oameni cu poveşti de viaţă impresionante, cărora li se vor îndeplini dorinţe şi le vor fi oferite momente de bucurie. Pentru aceştia, Amalia şi echipa au pregătit o mulţime de momente surprinzătoare, într-o emisiune care celebrează faptele bune şi optimismul.

image

FOTO Pro TV

Amalia Enache va aduce în fiecare ediţie momente de bucurie, speranţă şi optimism în casele telespectatorilor, ca un exemplu de solidaritate şi un imbold către clipele de fericire pe care trebuie să le oferim celor de lângă noi. Experienţa Amaliei în televiziune va avea o contribuţie semnificativă asupra momentelor prezentate în emisiune.

„Am fost de curând la mare, ceea ce nu prea e o ştire, deoarece, ca de obicei, n-am făcut nimic scandalos acolo. Dar am trăit ceva senzaţional! Am reuşit să văd iar, pentru prima dată, marea, prin ochii unor copii frumoşi, care altfel n-ar fi ajuns acolo, care se mirau că nisipul este subţire şi care mi-au şoptit că e cea mai fericită zi din viaţa lor. Şi aceasta este doar una dintre clipele de fericire! Alături de echipa «Clipa de Fericire», am străbătut ţara-n lung şi-n lat şi ne-am îndreptat către oamenii din România care fac lucruri minunate, fără să ceară nimic. Oameni cu poveşti de viaţă impresionante, cărora le oferim o clipă de fericire, pentru că o merită. Iar publicul nostru merită o doză de optimism“, a declarat Amalia Enache. Clipa de fericire va fi produsă de Constantin Entertainment.

Filme şi seriale de top în grila de toamă

Filmul Pro aduce acţiunea, drama, suspansul şi comedia. În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:30 şi 22:30, supereroii vor ajunge în casele românilor în blockbustere şi premiere de succes la nivel internaţional, precum: „Expandables 3“, „Avengers“, „Iron Man 3“, „The Hobbit: The Desolution of Smaug“, „The Lone Ranger“, „Men in Black 3“, „The Amazing Spider Man“, „X-Men: First Class“, „Rise of the Planet of Apes“ şi „Hercules“.

Serialul Pro revine în această toamnă cu titluri importante, care îi vor fascina pe români! De luni până joi, de la 23:00, telespectatorii vor fi transpuşi în universul politic din Statele Unite ale Americii cu „House of Cards“, vor descoperi crime incredibile în „Blacklist“ şi vor putea afla secretele de spionaj din „Homeland“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite