„MasterChef“: Cătălin Josan şi Octavian Strunilă dau mâncarea pe muzică. Vedetele cântă la chitară şi acordeon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedetele au prilej de distracţie, marţi, de la 20.30, la Pro TV
Vedetele au prilej de distracţie, marţi, de la 20.30, la Pro TV

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, concurenţii de la „MasterChef - Proba celebrităţii“ cântă la chitară şi la acordeon ca să se elibereze de stresul gătitului. Vedetele sunt nevoite să prepare bucate alese, la munte, pentru mai bine de 100 de persoane.

Cele două echipe conduse de Şerban Copoţ şi Don Baxter au renunţat la confortul şi căldura din platoul de filmare şi au plecat la munte, unde gătesc în aer liber.

Inspiraţi de peisaj, artiştii nu se întrec doar în mâncăruri savuroase, ci şi în talente. În timp ce Octavian Strunilă cântă la acordeon, iar Cătălin Josan la chitară, Pacha Man şi liderul de la Animal X compun versuri, iar fetele încing o horă.

masterchef

Perfecţionişti, chefii nu sunt impresionaţi şi îi supun pe concurenţi unor probe noi. Cum săptămâna trecută, Octavian Strunila a reuşit să strice mămăliga, echipa albastră trebuie să prepare din nou bulzul, iar colegii lor din echipa roşie face tot posibilul pentru a găti o ciorbă de peşte cât mai comestibilă şi gustoasă. După multă muncă, totul va culmina cu un test sub presiune.

masterchef

„MasterChef - Proba celebrităţii“ începe marţi, de la 20.30, la Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite