„Marius Tucă Show“ revine. Nadia Comăneci, primul invitat. Unde va fi difuzată emisiunea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Marius Tucă, în vârstă de 52 de ani, se întoarce în piaţa media cu talk-show-ul care l-a consacrat, „Marius Tucă Show“, de data aceasta în mediul online.

Emisiunea „Marius Tucă Show“, care a fost difuzată la TV din 1998 până în 2004, va fi reluată cu o serie de ediţii speciale, în mediul online, în luna decembrie, scrie Pagina de Media. 

Astfel, prima emisiune a jurnalistului poate fi vizionată marţi, 11 decembrie, de la ora 20.00, şi va putea fi văzută pe platformele deţinute de Marius Tucă, miscareaderezistenta.ro şi smartfm.ro, dar şi în reţeaua de site-uri a Mediafax Group, deţinut de Adrian Sârbu, mediafax.ro, gandul.info, prosport.ro.

  

De asemenea, emisiunea se va auzi şi la radio, pe Smart FM, post deţinut de fiica lui Marius Tucă, în proporţie de 99%. 

În prima ediţie, jurnalistul o are ca invitată pe Nadia Comăneci (57 de ani). 

„Nu dau foarte multe interviuri, pentru că simt că un interviu este necesar numai la momentul potrivit“, declară Nadia Comăneci, după 18 ani din nou faţă în faţă cu Marius Tucă, potrivit smartfm.ro. 

Marius Tucă a lansat în anul 1996 talk show-ul „Milionarii de la miezul nopţii“ la Antena 1, iar după câţiva ani a schimbat numele emisiunii în „Marius Tucă Show“. Talk show-ul, la care Tucă îşi afişa bretelele ca un Larry King autohton, a cucerit publicul prin stilul direct al moderatorului. Programul a ieşit din emisie în preajma alegerilor prezidenţiale din 2004 şi a revenit în 2007 pentru câteva ediţii, după care s-a încheiat definitiv.

De asemenea, Marius Tucă a lucrat la ziarul „Jurnalul Naţional“ vreme de 22 de ani, de la lansarea din 1993 şi până în 2015, când a demisionat din funcţia de director editorial. 

Întrebat de relaţia pe care a avut-o cu Dan Voiculescu, patronul grupului media, şi dacă au existat vreodată presiuni, Tucă a răspuns: „Libertatea era totală. Micile discuţii erau legate de chestiuni derizorii, nu legate de chestiuni importante, pentru că oricum, România era dramatică atunci. Toţi cei care au lucrat la «Jurnalul», fiind eu acolo, au fost protejaţi întotdeauna. Şi uneori deciziile care se luau erau împotriva a ceea ce credea patronatul. Nu au existat presiuni nici la emisiune, din fericire. Eu am făcut o emisiune liberă timp de zece ani, nu mi-a spus niciodată să fac sau să nu fac ceva. O singură chestie m-a rugat: să vină unul, Stavarache, să vorbească în emisiune despre nu ştiu ce invenţie a lui. Asta a fost singura chestie în zece ani.“

De asemenea, într-un interviu pentru Adevărul Live, Marius Tucă mărturisea că regretă faptul că nu şi-a făcut propria televiziune la finalul anilor ’90 şi pune această decizie greşită pe seama comodităţii financiare, pentru că la acea vreme era plătit cu zeci de mii de dolari. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri