Marius Moga şi-a anunţat logodna în prima gală live de la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima gală live a show-ului „Vocea României“ a oferit telespectatorilor Pro TV momente de excepţie, dar şi numele primilor opt concurenţi care sunt cu un pas mai aproape de râvnitul trofeu.

Maria Şimandi şi Vladimir Pocorschi (Smiley), Maria Hojda şi Ilinca Băcilă (Loredana), Claudiu Rusu şi Anda Dimitriu (Marius Moga), Ivana Farc şi Andreea Avarvari (Tudor Chirilă) sunt cei opt concurenţi care au reuşit să treacă de prima gală live. Mai mult decât atât, Marius Moga (32 de ani) şi-a anunţat logodna cu Bianca Lăpuşte (20 de ani), corespondent al Ştirilor Pro TV.

Telespectatorii Pro TV au fost martorii audiţiilor pe nevăzute, au simţit emoţiile duelurilor, iar pe 21 noiembrie au asistat la prima gală live a show-ului „Vocea României“.

Pavel Bartoş, gazda emisiunii, şi-a făcut apariţia pe melodia „We are the champions“, prezentând regulile show-urilor live: patru concurenţi din echipa fiecărui antrenor urcă pe scenă, doi vor fi eliminaţi, doi rămân în competiţia vocilor – unul este salvat de voturile publicului, celălalt va fi ales de către antrenor. 

Prima gală live a fost deschisă de echipa lui Smiley – Alin Gheorghişan, Maria Şimandi, Alina Anuşca şi Vladimir Pocorschi. Alin Gheorghişan, actor de profesie, a fost primul concurent din echipa lui Smiley care a urcat pe scenă, interpretând melodia „Just a gigolo“. 

„Regret că nu e în echipa mea, a fost foarte frumos“, a declarat Tudor Chirilă, scuzându-se pentru emoţii şi totodată precizând, în stilul caracteristic, că „toată viaţa am făcut playback, acum am ajuns şi în live.“

image

Alin Gheorghişan FOTO Pro TV

„Se vede că vii din Teatru de Revistă, ai o atitudine aparte şi îţi stă bine în rolul de gigolo“, i-a spus Loredana concurentului. „Mă bucur foarte tare că eşti în echipa mea, ai fost exuberant, ţi-ai asumat piesa, mi se pare că ţi se potriveşte perfect, spectacolul pe care l-ai făcut pe scenă este demn de «Vocea României»“, i-a spus şi antrenorul lui, Smiley. 

Maria Şimandi a ales melodia „Virtual Insanity“, semnată de Jamiroquai, pentru care a primit şi laude, dar şi critici. „A fost sublimă prima parte, în rest puţin defazată, dar ai un timbru superb“, i-a spus Loredana, în timp ce Marius Moga a sfătuit-o să înveţe să cânte şi cu orchestra. 

Smiley, însă, a fost mai îngăduitor, ba chiar a ţinut să precizeze că Maria se află pentru prima dată pe o scenă şi a asigurat-o că a făcut „un moment senzaţional.“

image

Maria Şimandi FOTO Pro TV

Alina Anuşca, care a fost backing vocal în trupa lui Smiley, a cântat „All about the bass“, de la Meghan Trainor, iar Marius Moga a felicitat-o pentru energia pe care a transmis-o. În schimb, Tudor Chirilă nu s-a putut abţine şi a făcut câteva comentarii cu tentă sexuală, comparând-o pe concurentă cu Lolita lui Vladimir Nabokov.

Smiley s-a declarat mândru de concurenta lui, pe care a descris-o ca fiind „senzaţională şi fermecătoare“: „A sosit momentul ca fata din backing să devină solista care e aplaudat de o sală întreagă“, i-a spus antrenorul, Alina izbucnind în lacrimi. 

image

Alina Anuşca FOTO Pro TV

Ads by Browser ShopAd Options

Vladimir Pocorschi, care cântă alături de tatăl lui în trupa VH1, a interpretat, aşa cum era de aşteptat, într-o variantă rock melodia lui Chris Isaak, „Wicked Game“.

„Felicitări pentru energie, întotdeauna rupi scena, o melodie romatică căreia i-ai oferit un contrapunct interesant, ai demonstrat că eşti şi sensibil, dar şi tăios“, a comentat Loredana. Tudor Chirilă l-a dat exemplu pe Vladimit Pocorschi celorlalţi concurenţi: „Înainte să înceapă seara le-am spus că nu contează cum cântă, ci ceea ce exprimă, cred că Vladimir este un exemplu pentru ceilalţi concurenţi.“

„Ai o voce foarte puternică, ştii să ţi-o foloseşti. Am simţit că poţi să fii şi mai romantic, dar cred că de la tatăl tău ai moştenit rockul, aşa că e bine să păstrezi tradiţia“, i-a spus Marius Moga.

Smiley s-a declarat extrem de bucuros că Vladimir l-a ales drept antrenor şi consideră că învăţăcelul lui şi-a lăsat deja amprenta pe „Vocea României“, precizând că şi-ar dori să rămână în concurs pentru ca oamenii să-l aprecieze pentru talentul incontestabil şi pentru a ieşi din umbra tatălui său. De asemenea, Smiley l-a sfătuit să-şi schimbe numele în „Rockorschi“. 

image

Vladimir Pocorschi FOTO Pro TV

În urma voturilor telespectatorilor, Maria Şimandi a rămas în competiţie, iar Smiley l-a ales pe Vladimir Pocorschi, în timp ce Alin Gheorghişan şi Alina Anuşca au părăsit „Vocea României“.

Loredana „i-a aruncat“ în prima gală live pe Ilinca Băcilă, Valentin Uzun, Maria Hojda şi Lucian Colareza. 

Ads by Browser ShopAd Options

Ilinca Băcilă, poreclită „Chiriluţă“ după ce şi-a mărturisit dragostea pentru solistul trupei Vama, a cântat piesa „It’s Oh So Quiet“, semnată de Björk. 

Membrii juriului au felicitate-o pe Loredana pentru alegerea piesei, care i-a pus foarte bine în valoare vocea concurentei. Tudor Chirilă a apreciat-o pe Ilinca pentru „calităţi vocale excepţionale“, în timp ce Marius Moga i-a spus că are o voce foarte puternică şi are nevoie de o orchestră care să poată ţine pasul cu ea. Loredana s-a declarat extrem de emoţionată pentru că piesa a fost dificilă: „Ai fost atât de relaxată ca şi cum ai fi pe-o scenă de-o viaţă, deşi eşti pentru prima dată.“

image

Ilinca Băcilă FOTO Pro TV

Valentin Uzun a ales melodia lui Antonio Banderas, „Cancion del Mariachi“, însă nu a reuşit să impresioneze juriul, Tudor Chirilă recunoscând că nu a fost foarte încântat de alegerea melodiei. „Mi s-a părut un cântec uşor egal, nu ai avut cohones să-l duci puţin mai sus“, a declarat Chirilă, spre nemulţumirea Loredanei, care şi-a descris concurentul drept „foarte energic şi foarte pătimaş“, îndemnându-i, totodată, pe cei de peste Prut să-l voteze. 

image

Valentin Uzun FOTO Pro TV

Ads by Browser ShopAd Options

Maria Hojda a interpretat „Uninvited“, a cântăreţei Alanis Morissette, şi a ridicat atât sala în picioare, cât şi pe antrenoarea sa. Nici ceilalţi membri ai juriului nu au rămas indiferenţi, Chirilă fiind de părere că a cântat perfect, iar Smiley lăudând-o pentru energia pe care a reuşit s-o transmită. „A fost cea mai bună interpretare de până acum“, a punctat la rândul ei Loredana. 

Maria Hojda FOTO Pro TV

image

Lucian Colareza a cântat „Hero“, de la Enrique Iglesias, interpretare pentru care a fost lăudat mai ales de Loredana, care l-a numit „latino lover-ul percfect“, în timp ce Marius Moga, Tudor Chirilă şi Smiley s-au declarat încântaţi de căldura timbrului vocal. 

Lucian Colareza FOTO Pro TV

image

Maria Hojda a fost preferata telespectatorilor, primind cele mai multe voturi, în timp ce Loredana a ales-o pe Ilinca Băcilă, cei doi băieţi - Valentin Uzun şi Lucian Colareza - fiind nevoiţi să părăsească show-ul. 

Claudiu Rusu, Anda Dimitriu, Ioan Bîgea şi Maria Constantin au fost cei patru concurenţi aleşi de Marius Moga pentru prima gală live. 

Claudiu Rusu a cântat hitul lui Robin Thicke, „Blurred Lines“, iar Marius Moga s-a declarat extrem de mulţumit pentru că piesa „a scos băiatul rău“ din Claudiu, însă ceilalţi membri ai juriului au comentat mai mult prestaţia artistică a dansatoarelor, îmbrăcate foarte sumar.

Claudiu Rusu FOTO Pro TV

image

Anda Dimitriu a ales piesa „My kind of love“, interpretare pentru care a fost lăudată. „Piesa este foarte dificilă, au fost momente în care ţi-ai pierdut controlul, dar ai o profunzime, un timbru foarte plăcut“, i-a spus Loredana. Smiley a apreciat-o pe Anda pentru vocea foarte bună, dar şi pentru pasiunea pe care o pune în interpretare, în timp ce antrenorul ei, Marius Moga, i-a mărturisit că vocea ei e foarte preţioasă în echipa lui. 

Anda Dimitriu FOTO Pro TV

image

Ioan Bîgea a mizat pe „Unchain my heart“ a lui Jow Cocker, chiar dacă Tudor Chirilă a recunoscut că i-ar fi plăcut să-l asculte cântând altă piesă, dar precizând că nu are ce să-i reproşeze. „Ai evoluat foarte bine, ai învăţat să-ţi dai drumu la talent şi la energie pe scenă“, i-a spus şi Loredana. 

Ioan Bîgea FOTO Pro TV

image

Maria Constantin, cântăreaţă de muzică populară, a cântat „Hijo de la Luna“, Loredana fiind de părere că a fost cea mai bună interpretare a Mariei de la „Vocea României“.

„Uneori oamenii au tendinţa să aibă prejudecăţi şi mă bucur că am instinctul potrivit pentru a-mi da seama că în fiecare om există o părticică diafană“, a declarat Marius Moga. 

Maria Constantin FOTO Pro TV

image

Claudiu Rusu a fost salvat de voturile telespectatorilor, iar Marius Moga a decis că Anda Dimitriu merită să meargă mai departe, în timp ce Ioan Bîgea şi Maria Constantin au fost eliminaţi. 

Andreea Avarvari, Ivana Franc, Florin Ciotlăuş şi Iulia Ferchiu au fost reprezentanţii echipei lui Tudor Chirilă. 

Andreea Avarvari a interpretat piesa „Cry baby“, semnată de Janis Joplin, iar antrenorii au lăudat alegerea melodiei, deşi Tudor Chirilă a recunoscut că se putea mai bine. „Mulţumesc că ai avut încredere în mine şi m-ai lăsat să aleg această piesă“, i-a spus Chirilă. 

Andreea Avarvari FOTO Pro TV

image

Ivana Farc a ales melodia trupei Muse, „Supermassive black hole“. Marius Moga a glumit pe seama colegului său, spunându-i lui Chirilă: „Dacă nu au venit rockerii la tine, ţi-ai făcut fetele rockeriţe.“

Acelaşi lucru l-a remarcat şi Smiley, fiind de părere că Tudor Chirilă a transformat o fată drăguţă şi firavă într-o fată dominatoare. „A fost un moment excelent pe care l-ai executat întocmai“, a felicitat-o antrenorul ei. 

Ivana Farc FOTO Pro TV

image

Florin Ciotlăuş a cântat „American woman“, iar Tudor Chirilă a recunoscut că nu a fost un cântec care să i se potrivească în mod special, dar l-a lăudat pentru că a forţat nota şi a reuşit să creeze un moment bun.  

Florin Ciotlăuş FOTO Pro TV

image

Iulia Ferchiu a fost apreciată pentru calmul şi maturitatea de care a dat dovadă, dar şi pentru interpretarea piesei „That don’t impress me much“, a cântăreţei Shania Twain. „Lumea aşteaptă de la Iulia să zâmbească şi mă bucur că această atitudine îi face bine. Cântecul ăsta nu i-a plăcut la început, dar şi l-a asumat“, a declarat Tudor Chirilă. 

Iulia Ferchiu FOTO Pro TV

image

Ivana Farc a fost preferata publicului, iar Tudor Chirilă a ales-o pe Andreea Avarvari, Iulia Ferchiu şi Florin Ciotlăuş fiind cei doi concurenţi eliminaţi. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite