Echipele de la „Vocea României“, în formaţie completă pentru galele live: Smiley, „ursul păcălit de vulpe“ şi un „preludiu prelungit“, la ultimele dueluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Chirilă,
Loredana, Smiley şi Marius Moga au pregătit ultimele duete, la
„Vocea României“ FOTO Pro TV
Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga au pregătit ultimele duete, la „Vocea României“ FOTO Pro TV

„Vocea României“ şi-a desemnat ultimii participanţi în galele live, iar antrenorii şi-au conturat echipele, după ultimele dueluri. Tudor Chirilă s-a amuzat pe seama lui Smiley, spunând că a fost păcălit de o concurentă cu experienţă, doi componenţi ai echipei Moga nu au reuşit „să termine“ un preludiu muzical, iar Loredana şi Chirilă au avut de făcut alegeri grele.

Ultima etapa a duelurilor muzicale de la „Vocea României“ a oferit atât momente de o reală încântare, cât şi clipe mai puţin fericite. Galele live îşi aşteaptă acum pretendenţii la marele premiu după ce antrenorii şi-au definitivat echipele.

Echipa lui Tudor Chirilă: Petra Acker, Ligia Hojda, Tudor Man, Andreea Avarvari, Iulia Ferchiu, Tiberiu Albu, Florin Ciotlăuş.

Echipa lui Smiley: Anca Petcu, Alina Anuşca, Alin Gheorghişan, Gelu Graur, Aliona Munteanu, Maria Şimandi, Vladimir Pocorschi, Fabian Sasu.

Echipa lui Marius Moga: Alina Dogaru, Claudiu Rusu, Florian Rus, Alexandru Bunghez, Ioan Bîgea, Brighitta Balogh, Maria Constantin, Alexandra Dumitru.

Echipa Loredana: Florin Răduţă, Ilinca Băcilă, Andrei Cheteleş, Valentin Uzun, Maria Hojda, Ioana Satmari, Larişa Mihăieş, Lucian Colareza.

O ediţie de „care pe care“, „Vocea României“ a pus la bătaie ultimele bilete pentru galele live. Emoţiile, disputele personale, convingerile antrenorilor şi piesele de calitate au fost ingredientele care au susţinut emiusiunea.

În acest ultim episod al duelurilor, Loredana a ales să meargă mai departe cu spiritele rebele, Smiley a creat „unul dintre cele frumoase duete“ din ultimele patru sezoane de la „Vocea României“, Marius Moga a transformat o piesă rock într-un moment felicitat de ceilalţi antrenori, iar Tudor Chirilă a pus două voci puternice în ring şi a dat naştere unui duel de a cărui miză s-a temut.

Cele mai importante momente ale emisiunii:

Maria Hojda şi Diana Popa, din echipa Loredanei, au deschis balul ultimelor dueluri muzicale de la „Vocea României“, cele două duelându-se pe ritmurile şi versurile piesei „Piece of my Heart“, a celebrei Janis Joplin. Fiecare dintre concurente, în timpul duelului, a vrut să îşi pună în avantaj calităţile vocale. „De data asta s-a cântat agresiv. Nu a ajuns la mine nimic din ceea ce piesa redă. Urletul acela din final eu nu l-aş făcut. Janis Joplin cânta după două sticle de whisky“, a atenţionat-o Tudor Chirilă pe una dintre concurente. „Pentru că îmi plac spiritele rebele o să merg mai departe cu Maria Hojda“, a spus Loredana, alegându-şi favorita în rundele viitoare.

Diana a spus că, în ciuda unui meci pierdut, lupta cu ea însăşi a fost deja câştigată, odată ce a reuşit să ajungă pe scena emisiunii. „Muzica se face peste tot în lume, nu numai la show-urile de talent“, a încurajat-o Tudor Chirilă după ce niciunul dintre antrenori nu a dorit să o integreze în echipa ei.

image

Maria Hojda a câştigat în faţa Dianei Popa FOTO Pro TV/Facebook

Aliona Munteanu, fosta reprezentantă a Republicii Moldova în concursul Eurovision, a intrat în ringul „Vocea României“ cu Claudiu Rusu, ambii făcând parte din echipa lui Smiley. „Say Something“ a fost piesa aleasă de antrenorul lor, compoziţia celor de la A Great Big World, alături de Christina Aguilera. „De data asta am asistat la un duet, nu la un duel“, a remarcat Pavel Bartoş în aplauzele tuturor. Cei doi „au spart sticla“, după cum a spus Loredana, în timp ce Marius Moga a apreciat prestaţia amândurora. „Dragi mei, vă mulţumesc pentru acest moment. Aţi reuşit să creaţi un moment magic, unul dintre cele mai frumoase duete din cele patru sezoane ale emisiunii. Sunteţi extrem de buni amândoi“, i-a felicitat şi Smiley. În cele din urmă, acesta a ales-o pe Aliona Munteanu. „Smiley nu se pricepe la femei, e ursul păcălit de vulpe, fata asta e unsă cu toată alifiile“, a glumit Tudor Chirilă.

Deşi nu a prins echipa lui Smiley, Claudiu Rusu a ajuns în echipa lui Marius Moga.

image

Atât Aliona, cât şi Claudiu au mers mai departe FOTO Pro TV/Facebook

La rând a urmat chiar Marius Moga. Acesta i-a aruncat în luptă pe Eliza Manda şi Florian Rus, pe ritmurile piesei „Impossible“, a lui James Arthur. „Imposibil să nu îţi placă“, a spus Bartoş. „Mi s-a părut un duet echilibrat, o conexiune bună, aşa se întâmplă când împărţim muzica. Aş merge cu el“, a spus Smiley. „Eliza m-a convins puţin mai mult“, a completat repede Loredana. „Sunteţi nişte muzicieni pasionaţi. Aţi putea fi doi buni compozitori“, a zis Marius Moga, ca mai apoi să îl aleagă pe Florian Rus. Eliza a mers acasă cu speranţe mari în viitoarea ei carieră.

image

Florian Rus l-a convins pe Marius Moga FOTO Pro TV/Facebook

Tudor Man şi Ioan Panait, din echipa lui Tudor Chirilă, au cântat împreună „One“, de la U2. „Eu mă aşteptam la mai mult de la acest duet, nu a fost nimic «wow»“, a apreciat Smiley. „Aţi avut prudenţă, simţeam nevoia de mai multă energie“, a completat Loredana. Alesul lui Tudor Chirilă a fost chiar tizul lui, Tudor Man, în timp ce Ioan Panait nu a convins nici în runda în care ceilalţi antrenori l-au putut alege.

image

Tudor Man a mers mai departe în echipa lui Tudor Chirilă FOTO Pro TV

Anne Caroline Schally şi Alexandru Bunghez, din echipa Moga, au primit piesa rock „Numb“, de la Linkin Park, deşi se aşteptau la o compoziţie semnată de Andrea Bocelli. Pentru a simţi cât mai bine acordurile piesei, cei doi au păşit desculţi pe scenă. „Foarte bine amândoi, eu îl prefer pe domnul Bunghez, e o alegere subiectivă, important e ca Moga să nu vă ţină desculţi toată iarna. Îl regret şi acum pe Bunghez“, şi-a menţionat Tudor Chirilă preferinţa. „V-aţi potrivit ca voci, mi-a plăcut abordarea Annei“, a spus şi Smiley. „V-aţi depăşit toate fricile pe care le aveaţi, ăsta e cel mai important moment“, a concluzionat Marius Moga alegându-l pe Alexandru. Caroline nu a beneficiat nici de şansa a doua atunci când a fost pusă în faţa antrenorilor.

image

Alexandru Bunghez a impresionat cu vocea lui FOTO Pro TV/Facebook

Echipa Loredanei a adus în faţă încă două voci: Roberta Radu (aflată pentru a treia oară în concurs) şi Ioana Satmari. „River Deep, Mountain High“, de la Tina Turner şi Ike, a fost piesa pe care cele două s-au duelat. „Ioana mi s-a părut mai soft, Roberta mai hard. Nu aş putea să vă departajez“, a declarat Smiley. „Aţi cântat bestial, gagici. Ele sunt şi cele mai bune prietene“, le-a felicitat Loredana, mentorul lor. Lori a ales să meargă mai departe cu Ioana Satmari.

image

Ioana şi Roberta au încins scena emisiunii FOTO Pro TV/Facebook

Smiley i-a aruncat în lupta următorului duel pe Maria Şimandi şi Robert Costin, aceştia cântând „All of Me“, de la John Legend. Cu o diferenţă de 19 ani faţă de ea, Maria se aştepta ca oponentul ei să aibă calităţi vocale sporite, însă motivaţia a făcut-o să nu creadă în dorinţa de câştig a lui Costin, declarând deschis că speră să piardă în faţa ei. Duelul dintre „profesor“ şi „elevă“ a fost unul pe timbre vocale, Moga apreciindu-l pe cel al Mariei. Tudor Chirilă a fost uimit de interepretarea Mariei, prin emoţia transmisă, spunându-i lui Costin: „Descurcă-te prietene. Am impresia că asta mică e îndrăgostită de Smiley, cântă pentru el“. Smiley a fost impresionat de grija cu care Costin a protejat-o pe Maria, alegând să meargă mai departe cu tânăra speranţă a concursului. Momentul nu a fost apreciat de Ana Maria, o micuţă cursantă a profesorului, care a venit pe scenă pentru a convinge antrenorii că merită încă o şansă. Chiar şi aşa, norocul concurentului nu surâs.

image

Robert Costin şi Maria Şimandi, la duel FOTO Pro TV/Facebook

În echipa lui Tudor, Larisa Mihăieş şi Andreea Avarvari, care a lucrat ca backing vocal în trupa lui Smiley, au încercat să se adapteze pe acordurile piesei „Chandelier“, semnată de Sia. Deşi are doar 17 ani şi o voce încă crudă, Larisa a reuşit să atingă o notă înaltă şi să îl impresioneze pe Tudor cu perseverenţa ei. „Este un cântec foarte dificil, trebuie sa ai forţă să îl redai, sunteţi două stiluri diferite“, a spus Loredana. Tudor Chirilă, cu lacrimi în ochi, a mărturisit că i-a fost frică de duelul acesta. „Muzica este măreţie, am riscat când am ales cântecul ăsta. Am să merg mai departe cu Andreea. Nu ştiu dacă e decizia cea mai bună, dar ea a fost pe starea cântecului“, a specificat Tudor. Loredana şi-a manifestat dorinţa de a o avea pe Larisa Mihăieş după ce a apăsat pe butonul salvator, astfel că adolescenta a mers în echipa ei.

image

Andreea Avarvari şi Larişa Mihăieş au mers mai departe FOTO Pro TV/Facebook

Cu porniri animalice, Diana Bucşa şi Ioan Bîgea, din echipa Moga, au cântat „Sexual Healing“, de la Marvin Gaye, aducând o notă de erotism şi de tensiune pe platoul emisiunii într-un duel „cu acordul părinţilor“. „Aţi încercat multe improvizaţii neterminate, dar nu aţi comunicat“, a zis Smiley. „Mi s-a părut un preludiu prelungit fără finalizare. Aţi avut şi momente orgasmice, dar tu, Ioan, mi s-a părut că ai fost intimidat cu ea. Cred că ţi-a fost frică să intri într-o relaţie pe scenă, ceva te-a reţinut“, a continuat Loredana. „Domnişoară aţi falsat, iar tu ai cântat nazal“, a tranşat duelul Tudor Chirilă. Marius Moga l-a ales pe Ioan pentru galele live.

image

„Vindecarea sexuală” a Dianei Bucşa şi a lui Ioan Bîgea FOTO Pro TV/Facebook

Temătoarea Iulia Ferchiu şi Ana Maria Andrei, din echipa Chirilă, au interpretat „Blue Jeans“ de la Lana Del Rey, şi au încheiat seara duelurilor într-o atmosferă apăsătoare şi tristă. Tudor a avut de furcă cu încurajarea Iuliei, dar şi cu nemulţumirile Anei Maria. Fără pic de expresivitate, cele două nu au imprimat putere cântecului. „Mai aveam puţin şi ne tăiam venele“, a spus Loredana. „Iulia i-a dat feeling-ul piesei, Ana a fost prezenţa piesei“, a comentat şi Marius Moga. Tudor Chirilă a ales-o pe Iulia Ferchiu pentru a merge mai departe, iar drumul Anei Maria Andrei s-a încheiat în faza grupelor. Tudor a pus insuccesul Anei Maria pe seama „cântatului fals“.

image

Ana Maria Andrei şi Iulia Ferchiu nu au exprimat nicio trăire în timp ce au cântat FOTO Pro TV/Facebook

„Vocea României“ dă startul galelor live în ediţia de săptămâna viitoare.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite