Marius Manole, invitat la „Garantat 100%“: „Aş desfiinţa teatrele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Care sunt bolile meseriei de actor?" sau "Poate fi păcălit publicul?" sunt doar două dintre întrebările la care va răspunde Marius Manole, artistul Teatrului Naţional din Bucureşti. FOTO TVR
"Care sunt bolile meseriei de actor?" sau "Poate fi păcălit publicul?" sunt doar două dintre întrebările la care va răspunde Marius Manole, artistul Teatrului Naţional din Bucureşti. FOTO TVR

Actorul Marius Manole (35 de ani) vorbeşte despre dificultăţile meseriei şi îşi descrie viaţa din spatele cortinei, duminică, de la 23.15, la TVR 1, în primul episod din noul sezon al emisiunii „Garantat 100%“.

„Începem noul sezon cu un invitat care, sperăm, îi va bucura pe mulţi dintre cei care ne urmăresc, actorul Marius Manole“, anunţă prezentatorul Cătălin Ştefănescu.

Marius Manole vorbeşte despre lumea fascinantă a teatrului care i-a modificat radical viaţa, dar şi despre obstacolele pe care le-a depăşit de-a lungul anilor. „Aş desfiinţa teatrele. Pentru că ele au trupe formate dinainte de 1989 şi adăpostesc în general nişte oameni care nu mai au de mult căutări şi care ar trebui cumva să lase loc celor pentru care teatrul înseamnă uneori mai mult decât viaţa. Şi aş mai schimba ceva. Regizorii sunt obişnuiţi să pună piese indiferent de calitatea lor. Eu aş întruni un consiliu care să ia pulsul spectacolului în diverse stadii de lucru, şi dacă se constată că nu merită investiţi banii, aş sista producţia“, analizează Marius Manole.

"Care sunt bolile meseriei de actor?", "Poate fi păcălit publicul? şi "Contează ce spun ceilalţi despre modul în care un actor îşi practică meseria?" sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde artistul Teatrului Naţional din Bucureşti.

marius manole catalin stefanescu garantat 100%

„Acest sezon marchează împlinirea a 15 ani de când există emisiunea «Garantat 100%». În loc să vorbim despre noi, cel mai corect e să le mulţumim celor care ne sunt alături, celor care au încredere în noi şi urmăresc ceea ce facem, invitaţilor care ne-au călcat pragul, dar şi partenerilor noştri, care susţin cu generozitate, în vremuri foarte dificile, o emisune culturală“, spune Cătălin Ştefănescu. „Sunt doar primii 15 ani din istoria acestei emisiuni. Iar de acum încolo o să facem, cu aceeaşi credinţă, ceea ce am făcut şi până acum. Adică o să exprimăm felul nostru de a înţelege ideea de televiziune publică“, promite realizatorul emisiunii de la TVR.

Emisiunea poate fi urmărită de la 23.15, pe TVR 1, TVR HD şi TVR+.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite