Marius Manole, despre rolul Moş Fouras din „Fort Boyard“: „Mulţi telespectatori au zis că am stricat emisiunea“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu pentru Pagina de Media, actorul Marius Manole a făcut declaraţii despre rolul bătrânului „Pere Fouras“, „paznicul“ comorilor din show-ul de divertisment „Fort Boyard“ difuzat de ProTV, şi mărturiseşte că nu i-a fost foarte uşor.

Marius Manole a vorbit, într-un interviu pentru Pagina de Media că rolul lui Moş Fouras, bătrânul care păzeşte fortul din show-ul de la ProTV, este unul dificil de jucat, pentru că a trebuit să vorbească şase ore în continuu despre probele concurenţilor, în timpul zilelor de filmare. Actorul povesteşte că până şi machiajul complex dura trei ore pentru a fi realizat.

„Filmam trei episoade pe zi, asta înseamnă şase ore de filmare, în care eu stăteam într-un turn şi unde eu trebuia să comentez absolut tot ce vedeam la monitoarele pe care le aveam, apropo de concurenţi. Şase ore am vorbit în continuu, erau foarte rare momentele în care nu spuneam nimic, mă legam de orice, voarbeam orice, improvizam, n-aveam altă şansă. Ţineam legătura în cască cu Batista şi cu Andreea, producătoarea, şase ore. N-a fost uşor“, a povestit Marius Manole, adăugând faptul că a fost „primul casting din viaţa sa pe care l-a luat în urma unei probe“. 

image

Marius Manole este Pere Fouras în „Fort Boyard“ FOTO ProTV

„Telespectatorii mi-au spus că stric emisiunea“

De asemenea, potrivit actorului, producătorii francezi i-au lăudat interpretarea, pe când telespectatorii români i-au transmis că „strică emisiunea“: „Au venit şi au zis că din toate ţările pe care le-au avut acolo eu am fost unul din cei mai buni Pere Fouras, dar asta după gustul lor. Dar mulţi telespectatori au zis că am stricat emisiunea, în comentarii.“

Întrebat care au fost concurenţii care l-au impresionat cel mai mult în îndeplinirea probelor, Manole şi-a declarat admiraţia pentru Andreea Antonescu: „Andreea Antonescu m-a surprins în mod plăcut. A avut un curaj nebun fata asta, pentru că a fost o situaţie când unui concurent i s-a făcut rău şi Andreea a făcut ea. În trei minute s-a îmbrăcat s-a echipat a şi sărit. N-am văzut aşa ceva în viaţa mea.“.

image

Andreea Antonescu la Fort boyard FOTO Andreea Antonescu

image

FOTO Andreea Antonescu 

Totodată, actorul a precizat şi că niciunul dintre momentele prezentate în emisiune nu a fost regizat, ci totul a fost spontan şi mărturiseşte că dacă n-ar fi jucat rolul bătrânului Fouras, i-ar fi plăcut să fie concurrent. 

„Sunt sigur că n-aş fi făcut nici 15% din ce fac oamenii aia acolo, pentru că realmente sunt probe foarte grele, nu e cum pare la televizor. Erau foarte grele, plus că aveau mari emoţii când intrau. Există un orgoliu la mijloc şi trebuie să fii bine într-o emisiune. Şi aşa oamenii de acasă au zis că sunt făcături. A fost un caz de actor care a văzut proba la televizor şi a zis că o face şi când trebuit să o facă nu a făcut-o. E uman, e firesc, e normal, de acasă... Şi am şi citit comentarii şi m-a apucat furia“, a conchis actorul. 

marius manole

Dacă ProTV va decide să realizeze un al doilea sezon „Fort Boyard“, Marius Manole afirmă că va refuza, cel mai probabil, să-l reîntruchipeze pe Moş Fouras, având în vedere numeroasele comentarii negative primite din partea telespectatorilor.

Televiziunea a decis, însă, să scoată din grilă ultimele două ediţii „Fort Boyard“ şi a programat filme de acţiune în locul emisiunii de divertisment. În următoarele duminici, de la 20.30, vor fi difuzate filmele de acţiune „Furios şi Iute în viteza a cincea“ şi „Curierul 3“. 

Reprezentanţii Pro TV au declarat că următoarele ediţii vor fi reprogramate, fără să specifice când, arată Pagina de Media: „Ediţia în care echipa „Muschetarii“ încearcă să câştige averea lui Pere Fouras va fi difuzată în curând. Grilele de programe reprezintă un mecanism care poate fi ajustat. Vom reveni cu informaţii legate de programul de difuzare.“

„Fort Boyard“ n-a adus cele mai bune audienţe pentru Pro TV. În cele cinci ediţii de până acum, postul a fost pe primele locuri în audienţe, dar cu cifre modeste.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite