Marina Almăşan, mâhnită de plecarea lui Mircea Radu de la TVR: Unii îmi spun „vezi ce leapşă ai luat? Tu l-ai «resuscitat» şi v-a lasat cu ochii-n soare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatoarea Marina Almăşan (54 de ani), care a prezentat emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10“, alături de Mircea Radu, la TVR 2, mărturiseşte că „nu i-a picat bine“ plecarea colegului său de la postul public, însă ştia de două săptămâni despre această demisie.

Mircea Radu a confirmat că se întoarce, după opt ani, la Antena 1, unde va prezenta un nou format de televiziune. 

Colega sa de la TVR, Marina Almăşan, a mărturisit, într-un mesaj pe Facebook, că „poartă cu mâhnire, de două săptămâni, taina“ plecării lui Mircea de la postul public. Totodată, vedeta spune că a aflat veste de la „cei din jur“ şi nu de la „tovarăşul ei de «suferinţă televizată», cum era firesc.“ Cu toate acestea, realizatoarea spune că „nu  te poţi supăra pe cineva care te părăseşte, atunci când acel om pleacă la mai bine“.

„Unii şi alţii îmi spun: «Vezi ce leapşă ai luat? Tu l-ai «resuscitat», l-ai scos din umbră, l-ai pus în valoare, l-ai readus în atenţia celorlalţi şi...v-a lasat cu ochii-n soare!». Nu sunt de acord cu ei. Mircea nu are nevoie să fie resuscitat. Dincolo de hibele pe care cu toţii le avem, Mircea este un jurnalist talentat, un condei excelent, un om sensibil şi adânc“, a scris Marina Almăşan.

„Mi-ar părea sincer bine să-i fie bine. Dar să-i şi pară rău. Pentru că noi i-am fost o familie, o manta de vreme rea. Poate nu suficient de groasă. Poate tocită pe la coate. Dar am încercat să-i fie cald, să nu lăsăm viscolul să-i pătrundă în suflet“, a mai spus vedeta TVR.

În continuare, redăm integral mesajul Marinei Almăşan:

„Mda... A devenit publică ştirea: Mircea Radu şi-a depus demisia din TVR. Port cu mine, cu mâhnire, de două săptâmâni, această taină. Am aflat-o, culmea, nu de la tovarăşul meu de «suferinţă televizată», cum era firesc, ci de la cei din jur. Nu mi-a picat bine, cu toate că viaţa m-a învăţat că nu te poţi supăra pe cineva care te părăseşte, atunci când acel om pleacă la mai bine. Sper ca Mircea să ajungă , într-adevăr, la mai bine. Unii şi alţii îmi spun: «Vezi ce leapşă ai luat? Tu l-ai „resuscitat“, l-ai scos din umbră, l-ai pus în valoare, l-ai readus în atenţia celorlalţi şi...v-a lasat cu ochii-n soare!». Nu sunt de acord cu ei. Mircea nu are nevoie să fie resuscitat. Dincolo de hibele pe care cu toţii le avem, Mircea este un jurnalist talentat, un condei excelent, un om sensibil şi adânc. Puţin parcă prea tare nemultumit de viaţă. Cu toate că are acasă destule motive de bucurie, care să-l facă mai pozitiv , mai optimist. 

Mi-ar părea sincer bine să-i fie bine. Dar să-i si pară rău. Pentru că noi i-am fost o familie, o manta de vreme rea. Poate nu suficient de groasă. Poate tocită pe la coate. Dar am încercat să-i fie cald, să nu lăsăm viscolul să-i pătrundă în suflet...

Mie personal mi-a fost un foarte bun coleg de prezentare. Nu-i uşor să împarţi microfonul cu altcineva, după 27 de ani în care l-ai stăpânit de una singură. Am crezut însă de la început în Mircea, nu mi-am regretat niciodată alegerea şi am reuşit amândoi să formam un cuplu. Zic unii, deloc rău. Am încercat să ne învaţăm unul pe celălalt, să ne tolerăm, să adunăm ştiinţa fiecăruia şi harul, şi umorul şi spontaneitatea şi...să le punem laolaltă, în slujba voastră. 

Însă minunile nu durează decât trei zile. La noi au durat trei sezoane. Pentru care, Mircea, îţi mulţumesc.

P.S. Nouă Moş Craciun... ni l-a luat pe Mircea.“

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite