Mircea Radu pleacă de la TVR încă o dată, „din dragoste“ pentru Antena 1: vedeta va prezenta un nou reality-show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul de televiziune Mircea Radu (49 de ani), care a prezentat timp de trei sezoane emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10“ la TVR 2, cu Marina Almăşan, se întoarce, după opt ani, la postul de televiziune care l-a consacrat, Antena 1.

Mircea Radu şi-a dat demisia de la TVR 2 şi se află în negocieri cu Antena 1, postul la care a prezentat până în 2010 emisiunea „Din Dragoste“, pentru un nou format de televiziune.

„Da, confirm discuţiile cu Antena 1 pentru un format mare de televiziune în care cred“, a scris vedeta TV pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Click!, Mircea Radu va fi gazda unui reality-show de tipul „Miss fata de la ţară“, emisiunea care s-a difuzat la Prima TV şi în care Mircea a avut chiar rol de membru al juriului. Click mai scrie că, de data aceasta, juriul ar putea fi format din cele patru vedete care de la masa „Te cunosc de undeva“: Ozana Barabancea, Aurelian Temişan, Andreea Bălan şi Andrei Aradits.

Mircea Radu, între TVR şi Antena 1

Mircea Radu se întoarce la Antena 1 după opt ani, după ce, în mai 2010 emisiunea „Din Dragoste“ a fost scoasă din grila de programe a postului. În toamna lui 2010, s-a angajat la TVR, postul la care şi-a început cariera în televiziune.

Între anii 1994 şi 2000 a fost prezentatorul jurnalului de Actualităţi de prime-time şi de noapte, la TVR 1. Tot în 1994, telespectatorii TVR l-au putut urmări şi duminica dimineaţa, într-un program de infotainment. În 1996 a făcut parte din echipa CNN România, iar în 1997 a moderat un talk-show politic de weekend tot la TVR 1.

Din anul 2000 a intrat în echipa Antena 1, mai întâi ca prezentator al Observatorului, apoi ca gazdă a emisiunii „Din dragoste“, cel mai longeviv show de televiziune din România (18 sezoane). Tot la Antena 1, Mircea Radu a mai prezentat emisiuni precum „Genialii“ (2005, 2006) sau „Noaptea erorilor“, în 2008, dar a avut un rol şi în serialul „Secretul Mariei“ (2006). De altfel, Mircea îşi dovedise talentul actoricesc cu un an în urmă, când a deţinut rolul principal în filmul de lungmetraj „Sistemul nervos“, în regia lui Mircea Daneliuc.

Din toamna anului 2010, până la sfârşitul anului 2011, Mircea a fost gazda emisiunii „În Trecerea anilor“, difuzată la TVR 1, iar în primăvara anului 2012, Mircea Radu s-a întors la prima sa dragoste - ştirile, prezentând Telejurnalului TVR şi emisiuni de dezbateri. Din octombrie 2016, s-a mutat la TVR 2, unde a prezentat emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10“, alături de Marina Almăşan.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite