Marele câştigător Survivor! Alex Delea a plecat acasă cu 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ProTV
Foto ProTV

Survivor România a decis cine este marele câştigător din noul sezon. După finalul a două gale live şi foarte multe emoţii din partea concurenţilor, marea bătălie s-a dat între Elena Chiriac şi Alex Delea.

Publicul a decis ca Alex Delea să fie câştigătorul noului sezon Survivor România şi să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

Alex Delea ridică marele trofeu Survivor după ce a câştigat trei zile la rând imunitatea şi titlu de campion al zilei, ajungând astfel direct în marea finală. Pentru celălalt loc în finală, Elena Chiriac s-a duelat cu Ionuţ Popa. Cei doi au intrat la vot în primul consiliu live.

După lungi momente de emoţii şi speranţe, moderatorul emisiunii a anunţat că Elena Chiriac a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.  A fost o finală strânsă între Elena Chiriac şi Alex Delea, cel din urmă reuşind să obţină cele mai multe voturi în a doua gală live. 

„Mă simt mai frumoasă după Survivor, mai bună, mai am nevoie doar de puţin ajutor. Cred că pot să fiu eu Survivor România 2022. Le mulţumesc enorm celor de acasă. Am făcut 20 de ani aici la Survivor.”, a spus Elena, înainte de aflarea votului.

„Mi-am făcut mama mândră, mi-am făcut şi mămăiţa mândră. Mămăiţă, ţine-te bine că urmează să mă vezi cu trofeul deasupra capului!”, a glumit şi Alex Delea, în stilul caracteristic, înainte de marele verdict.

Citeşte mai mult pe Click.ro. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite