Lansări DVD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
24
24

"24" este una dintre cele mai de succes producţii TV din SUA. În fiecare episod, Jack Bauer, şeful unei echipe de elită din cadrul CIA, se confruntă cu terorişti care ameninţă intergritatea naţională a SUA.

24

Regie: Jon Cassar, Brad Turner, Bryan Spicer; Distribuţie: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard

El trebuie să lucreze contra-cronometru, să se gândească la un plan de protejare a preşedintelui sau la o soluţie de a dejuca acţiunile unor grupări criminale, în vreme ce chiar familia sa este ameninţată.

Serialul are în palmares numeroase premii Globul de Aur şi Emmy. Pe data de 6 martie, Adevărul şi revista Adevărul de duminică vă oferă prima serie din „24" (12 DVD-uri), împreună cu un box de colecţie. Această primă serie va fi disponibilă la vânzare timp de o lună.

Scooby Doo şi Vedetele - Olimpiada Râsului

Regie: Charles A. Nichols, Ray Patterson; Distribuţie: Mel Blanc, Joe Besser

Filmul prezintă o competiţie sportivă în care protagoniste sunt unele dintre cele mai populare personaje animate. Acestea sunt împărţite în trei echipe, după cum urmează: eroi de comedie, eroi de acţiune şi răufăcători. Ei sunt supuşi la diferite probe, fiecare dintre acestea desfăşurându-se în diferite locuri din lume.

Tom şi Jerry cele mai tari urmăriri

Regie: Joseph Barbera

Motanul plin de idei Tom şi şoricelul pus pe şotii Jerry se întâlnesc din nou. Ei provoacă adevărate artificii în „Şoricelul Războinic", debarcă în „Motanul de apă sărată" şi distrug terenul de golf în „O partidă de golf în doi". Tom îşi expune talentul muzical în „Concertul unui motan" cântă la chitară în „Serenadă fără sfârşit" şi, cu vocea, în „Motanul dandy".

Cel mai bun tătic din lume

Regie: Bob Goldthwait; Distribuţie: Robin Williams, Alexie Gilmore, Ellie Jameson

Lance e profesor în Seattle şi aspiră la statutul de scriitor celebru. El îl creşte sigur pe fiul său Kyle, un adolescent ostil şi obraznic, pasionat de pornografie pe internet. Când Kyle moare prin autoasfixiere, tatăl lui salveză aparenţele şi scrie un bilet de sinucigaş, care îl prezintă pe băiat într-o lumină favorabilă.

Piatra fermecată

Regie: Robert Rodriguez; Distribuţie: Jimmy Bennett

Toe Thompson e un băiat de 11 ani, care locuieşte împreună cu părinţii lui şi care îşi doreşte să aibă un grup de copii cu care să se joace. Existenţa lui Toe se schimbă radical atunci când este lovit în cap de o piatră misterioasă, care are proprietatea de a îndeplini dorinţele celor care o ţin în mână.

O lovitură îndrăzneaţă

Regie: Peter Hewitt; Distribuţie: Morgan Freeman, Christopher Walken

Roger, Charles şi George sunt agenţi de securitate la un muzeu. Ei au dezvoltat de-a lungul timpului o fascinaţie puternică faţă de câte un obiect de artă pe care sunt angajaţi să-l supravegheze. Când noul curator al muzeului vrea să transfere vechile exponate în alte galerii din oraş, cei trei îşi unesc forţele pentru a-l opri.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite