Lansări CD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia 5 revine în atenţia fanilor săi cu un nou album. Este vorba despre „Romantic". Noul material discografic cuprinde 12 melodii noi, dar şi patru bonus-uri video din concertele live pe care trupa le-a susţinut în Bucureşti. Lansarea a avut loc pe data de 24 mai, printr-un concert susţinut de Direcţia 5, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Romantic

Artist: Direcţia 5; Casa de discuri: Cat Music

Primul extras pe single, piesa „Caut altceva", poate fi ascultată deja pe posturile radio. În curând, single-ul va beneficia şi de un videoclip, în regia lui Dragoş Buliga. „Este momentul artistic cel mai natural al trupei Direcţia 5. «Romantic» este un disc imprimat dintr-o singură inspiraţie, cu sunete naturale, fără sintetizator.

Am acordat atenţie stării discului şi nu alinierii sale la un fel de a se cânta actual. Iubim muzica şi acest lucru se vede şi pe acest album", spun membrii trupei, citaţi de Agerpres. Formaţia Direcţia 5 a luat fiinţă în 1991, la Bucureşti. Genul muzical abordat de-a lungul anilor a fost rock alternativ, electronic-rock şi pop-rock.

Thank You Mr. Churchill

Artist: Peter Frampton's; Casa de discuri: New Door Records

Intitulat „Thank You Mr. Churchill", materialul a fost înregistrat în propriul studio din Cincinnati, împreună cu producătorul Chris Kimsey (Rolling Stones, The Cult, Yes, Killing Joke). Printre cei invitaţi să facă parte din echipa care a lucrat la acest album se numără şi bateristul Matt Cameron, de la Pearl Jam.

Straight No Chaser - With a Twist

Artist: Straight No Chaser; Casa de discuri: Atlantic Records

Grupul vocal „Straight No Chaser" demonstrează încă o dată, prin noul lui album „With a Twist", că are talent şi că merită să se situeze în topul preferinţelor celor care preferă acest gen muzical. Trupa surprinde printr-un aranjament care îi ajută să-şi pună în valoare punctele forte armonice ale vocilor lor.

Blue Eyed Black Boy

Artist: Balkan Beat Box; Casa de discuri: Crammed Discs

Trioul din Brooklyn, „Balkan Beat Box", aduce prin muzica sa un amestec distinctiv de genuri. În piesele lor, membrii trupei folosesc trompetă, chitară clasică, influenţe reggae, iar versurile lor vorbesc despre rase şi discriminare. Muzica de pe album înseamnă ritmuri lente, liniştitoare şi acorduri gypsy.

I Am What I Am

Artist: Merle Haggard; Casa de discuri: Vanguard Records

Dintr-un cowboy înverşunat, Merle Haggard s-a transformat într-un adevărat poet, în noul album „I Am What I Am". Povestea nespusă a Vestului sălbatic, stilul de viaţă lipsit de complicaţii şi armonios, este aşezat de artist în acordurile muzicii country. Aşadar, pentru împătimiţii genului, nu rataţi „I Am What I Am".

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite