„La Măruţă“ intră în vacanţă, un serial turcesc îi ia locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV va difuza serialul turcesc „Iarna răzbunării“ în intervalul ocupat până acum de Cătălin Măruţă, care ca intra în vacanţă începând din 25 iulie.

Producţia turcească va putea fi urmărită la Pro TV începând din 25 iulie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

„Iarna răzbunării“ are în prim-plan doi oameni de afaceri care decid să-şi ucidă partenerul, iar unicul martor al oribilei crime este chiar fiul victimei. Ucigaşii decid ca micuţul să aibă aceeaşi soartă, însă cel angajat pentru a-l ucide nu poate duce la bun sfârşit misiunea şi îl trimite pe băiat departe de oraş. 

După mulţi ani în care nu mai ştie nimic de originile sale, Efe se întoarce în oraşul natal şi descoperă că are un frate geamăn, care lucrează la vechea companie a tatălui lor şi este căsătorit cu iubita sa din copilărie. Când martorul crimei revine, ucigaşii decid să-l omoare, dar aceştia îl confundă cu fratele său geamăn. Efe ia identitatea fratelui său şi se infiltrează în cercul celor care i-au distrus cândva familia. 

Serialul urmăreşte pas cu pas dorinţa de răzbunare şi răscumpărare a lui Efe, dar şi lupta pentru dragostea care i-a fost refuzată încă din copilărie. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite