Kanal D va difuza un nou serial turcesc: care este povestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul Kanal D va lansa în curând un nou serial turcesc, „Gunes“, ce prezintă povestea unei profesoare de literatură din Izmir, un oraş din sud-vestul Turciei.

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, primul sezon al serialului, regizat de Sadullah Celen, are 39 de episoade, iar din distribuţie fac parte actorii Emre Kinay (Haluk), Evrim Alasya (Gunes), Tolga Saritas (Ali), Burcu Ozberk (Nazli), Berk Atan (Savas), Hande Ercel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gulenc (Rana), Funda Ilhan (Sevilay) şi Teoman Kumbaracibasi (Ahmet).

Gunes, în vârstă de 35 de ani, este mama a trei fete cu firi diferite, două gemene de 17 ani, Nazlî şi Selin, şi una de 15 ani, Peri. Părăsită de soţ, femeia se îndrăgosteşte de afaceristul Haluk Mertoglu, care locuieşte la Istanbul. În cele din urmă, Haluk o cere în căsătorie, iar ea decide să se mute cu el în Istanbul. La această veste fiicele ei reacţionează diferit: Nazlî se opune, Selin e de acord, pentru că-şi doreşte o viaţă îndestulată, iar Peri este şi ea de acord pentru că vrea să-şi vadă mama fericită. 

Serialul prezintă modul în care va decurge viaţa acestei familii, cum se adaptează fetele la ritmul marelui oraş şi cum Gunes însăşi se convinge dacă Haluk este cu adevărat bărbatul cel mai potrivit pentru ea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite