Kanal D a renunțat la emisiunea lui Teo Trandafir. Ce se va întâmpla cu vedeta

0
Publicat:

Postul turcesc de televiziune, care dă azi startul grilei de toamnă, a luat o decizie de ultimă oră și a renunțat bruc la emisiunea „Teo Show“, potrivit Pagina de Media.

Teo Trandafir a rămas fără emisiune FOTO Kanal D
Teo Trandafir a rămas fără emisiune FOTO Kanal D

Emisiunea prezentată de Teo Trandafir nu se va mai regăsi în grila televiziunii, iar echipa a fost anunțată ieri, de către conducerea postului. Teo Trandafir a confirmat informația, dar nu a oferit niciun detaliu, relatează sursa citată. Reprezentanții Kanal D susțin că este vorba de „o pauză“ şi că Teo Trandafir rămâne „vedeta Kanal D“.

„Teo Show“ a fost difuzat mai bine de zece ani la Kanal D. După mulți ani în care a făcut emisiuni live, cinci zile pe săptămână, după-amiaza, Teo Trandafir a luat o pauză în vara anului trecut, când show-ul a fost scos din grilă. După trei luni, aceasta a revenit, însă formatul emisiunii s-a schimbat. Din toamna lui 2022, vedeta a trecut la un show matinal înregistrat, difuzat sâmbăta și duminica.

Anul acesta, în iulie, „Teo Show“ a trecut printr-o nouă schimbare, când a devenit late night show, difuzat luni şi marţi, de la ora 23.00.

Într-un interviu pentru Adevărul, vedeta declara că, în cariera sa de 30 de ani, a reușit să se reinventeze de câteva ori.

În toată această perioada m-am reinventat de câteva ori și acum este doar o dată în plus. De la stil vestimentar, la ritm de lucru, totul se va schimba, dar sunt convinsă că, în ciuda emoțiilor de început, la un moment dat lucrurile se vor așeza la locul lor“, declara Teo Trandafir anul trecut, înainte de lansarea show-ului matinal.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite