„Jocuri de celebritate“, audienţe de top peste emisiunile tabloide: câţi români s-au uitat la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Strunilă, Mihai Bobonete şi Paul Ipate au adus telespectatorii în faţa micilor ecrane FOTO Pro TV
Octavian Strunilă, Mihai Bobonete şi Paul Ipate au adus telespectatorii în faţa micilor ecrane FOTO Pro TV

„Jocuri de celebritate“, cu Mihai Bobonete, Octavian Strunilă şi Paul Ipate, a clasat Pro TV în topul audienţelor TV de la prima ediţie, devansând emisiuni tabloide care dominau în intervalul orar de seară.

Prima ediţie, primul succes în faţa tabloidelor

Emisiunea „Jocuri de celebritate“, prezentată de Mihai Bobonete, cu ajutorul căpitanilor de echipe Octavian Strunilă şi Paul Ipate, a dominat topul audienţelor odată cu difuzarea primei ediţii. După ce show-ul „Ce spun românii“, prezentat de Cabral, a produs surprize în intervalul orar 18:00 - 19:00, acolo unde „Acces Direct“ beneficia de o audienţă consistentă, acum, „Jocuri de celebritate“, în intervalul 22:30 - 23:30, dominat de show-uri tabloide, a atras cei mai mulţi telespectatori.

„Jocuri de celebritate“ s-a intersectat cu „Wowbiz“, difuzat de Kanal D, şi cu „Un show păcătos“, de pe Antena 1, acolo unde Dan Capatos dezbătea o temă de interes major: Oana Lis are alergie la spermă, subliniază paginademedia.ro.

Astfel, la nivel naţional, „Jocuri de celebritate“ a avut o audienţă de peste un milion de telepesctatori, pe locul doi venind Kanal D, cu 714.000 de telespectatori, iar Antena 3, cu 547.000 telespectatori, pe locul trei. Antena 1 s-a clasat pe locul patru cu 423.000 de telespectatori, arată paginademedia.ro.

La nivel urban, Pro TV a avut 652.000 de telespectatori, Kanal D 364.000 de telespectatori, iar Antena 3 a înregistrat 362.000 de telespectatori. Antena 1 s-a situat pe această categorie de telespectatori tot pe locul al patrulea, cu 227.000 de telespectatori.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a avut o medie de 393.000 de telespectatori pe minut, Antena 1 a avut 139.000 de telespectatori, iar Kanal D a înregistrat 129.000 de telespectatori.

Cum se desfăşoară „Jocuri de celebritate“

Din 14 septembrie, de la ora 22:30, „Jocuri de celebritate“ dă startul distracţiei la Pro TV, în compania a trei nume de top, Mihai Bobonete, Paul Ipate şi Octavian Strunilă, care dau şansa unor oameni care nu fac parte din lumea publică să se distreze, dar şi să câştige o sumă de bani.

Mihai Bobonete a pregătit, alături de căpitanii de echipă Paul Ipate şi Octavian Strunilă, multe probe amuzante! Echipele, formate din patru persoane: căpitanul de echipă, două celebrităţi şi un invitat special, o persoană care nu face parte din lumea publică, vor lupta cot la cot şi se vor confrunta în diverse probe pentru a-şi duce echipa către câştig.

Invitatul din fiecare echipă, persoana care nu face parte din lumea publică, are şansa de a câştiga marele premiu de 10.000 de lei pentru a-şi îndeplini o dorinţă: de la excursii alături de persoanele iubite şi organizarea de spectacole independente de teatru, până la excursii cu motocicleta în Mongolia sau lansarea unei afaceri online.

Echipele au la dispoziţie cinci probe pentru a acumula cât mai multe puncte. Echipa care strânge cele mai multe puncte va intra în proba finală, numită „Nume si prenume“, unde informaţiile pe care le au despre vedete le pot aduce marele premiu în buzunar. Fiecare ediţie „Jocuri de celebritate“ pregăteşte noi probe şi noi vedete, care vor fi cuprinse de spiritul competiţiei şi se vor distra la maxim alături de Bobonete, Strunilă şi Ipate. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite