Un comediant şi un magician vor prezenta „Vocea României Junior“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii de la „Vocea României Junior“ vor fi jurizaţi de Inna, Andra şi Marius Moga FOTO Pro TV
Concurenţii de la „Vocea României Junior“ vor fi jurizaţi de Inna, Andra şi Marius Moga FOTO Pro TV

Pro TV a anunţat numele celor doi prezentatori ai primului sezon „Vocea României Junior“, emisiune dedicată copiilor.

Comedia şi magia vor fi la cârma primului sezon „Vocea României Junior“, întrucât Mihai Bobonete şi Robert Tudor vor face echipă pentru a prezenta show-ul. În timp ce scaunele antrenorilor vor fi ocupate de cântăreţii Inna, Andra şi Marius Moga, Bobonete va transmite telespectatorilor emoţiile şi bucuria noii generaţii direct de pe scenă, în timp ce Tudor va fi alături de copii în culise.

„Iubesc copiii şi abia aştept să fiu în mijlocul lor în primul sezon «Vocea României Junior». Ne vom distra, vom râde mult şi vom asculta cele mai bune voci ale noii generaţii. Avem trei antrenori cu experienţă, care îi vor ajuta pe cei mici să meargă mai departe indiferent de rezultat şi să nu renunţe la visul de a cânta, iar eu şi Robert vom fi alături de ei şi le vom aduce românilor un show de neuitat“, a declarat Mihai Bobonete.

image

Mihai Bobonete FOTO Pro TV   

„Sunt bucuros să prezint această emisiune, care va intra în casele tuturor românilor, alături de prietenul şi naşul meu, Mihai Bobonete. Să lucrez cu copiii este ceea ce iubesc să fac. Ştiu că voi plânge de bucurie şi de uimire pentru aceşti copii, care vor veni să cânte cu voci de înger. Aştept cu nerăbdare să începem filmările şi, dacă cei mici ne vor uimi cu vocile lor, eu îi voi încânta pe toţi cu numere de magie. Va fi o «Vocea României Junior» magică“, a completat carismaticul Robert Tudor.

image

Robert Tudor FOTO Pro TV 

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de comedie din România. Reuşeşte de fiecare dată să dea viaţă unor personaje memorabile, precum cel din serialul „Las Fierbinţi“, iar spectacolele de stand-up comedy şi improvizaţie susţinute de el au un succes răsunător atât în ţară, cât şi în străinătate. 

Finalist al sezonului cinci „Românii au talent“, Robert Tudor i-a cucerit pe români cu numerele sale complexe de magie, dar şi cu umorul său. Robert a fost pasionat de magie de mic, iar primul truc l-a făcut la şapte ani. A muncit foarte mult pentru ca visul lui să devină realitate, iar acum este apreciat pentru spectacolele sale dedicate atât copiilor, cât şi adulţilor, dar şi pentru faptul că interacţionează de fiecare dată cu publicul, fiind şi actor de comedie. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite