„iUmor“ revine la Antena 1: va avea altă zi de difuzare şi o regulă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul „iUmor“, cu Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revine la Antena 1 cu cel de-al şaptelea sezon şi îşi schimbă ziua de difuzare. Reprezentanţii postului au anunţat şi o nouă regulă în concurs.

„iUmor“ revine pe micile ecrane vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, cu Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo la masa juriului. 

Show-ul va fi difuzat în fiecare vineri şi intră astfel la concurenţă cu „Vocea României“, de la Pro TV, emisiune care va debuta pe 6 septembrie. În trectu, „iUmor“ a mai fost difuzat în zilele de sâmbătă sau duminică. 

De asemenea, cel de-al şaptelea sezon vine cu o regulă nouă, anunţă reprezentanţii Antenei 1. Concurenţii vor avea parte de o surpriză: o manetă specială. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la „iUmor“ în sezoanele ce vor urma şi poate fi folosită de către fiecare membru al juriului o singură dată pe sezon.

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac continuă în cel de-al şaptelea sezon „iUmor“ căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie.

Concurenţii care primesc minimum două „Thumbs up“ vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finală.  

Premiul pus la bătaie este de 20.000 de euro. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite