Au început filmările pentru al şaptelea sezon „iUmor“. Cheloo: „Când se trage perdeaua, urmează ceva terifiant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii postului Antena 1 au anunţat că au început filmările pentru cel de-al şaptelea sezon „iUmor“, ce va apărea pe micile ecrane în toamnă.

Deşi au declarat în repetate rânduri că nici nu mai ştiu la ce să se aştepte, după şase sezoane „iUmor“, Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au început filmările pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului, care va fi difuzat în toamnă. 

Încă din prima zi, activităţile concurenţilor pe scenă au fost variate. 

„Când se trage perdeaua urmează ceva terifiant“, a exclamat Cheloo înaintea unui moment care avea să îi lase fără cuvinte. 

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac continuă căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie. Concurenţii care primesc minimum două „Thumbs Up“ vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediţii se va califica direct în finală. Premiul pus la bătaie este de 20.000 de euro. 

Cei care consideră că au umor şi că pot face o ţară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată perioada audiţiilor show-ului, pe casting.a1.ro/iumor/.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite