Irina Rimes, noua antrenoare de la „Vocea României“: „Este ca un vis împlinit“ VIDEO

0
0

Cântăreaţa Irina Rimes (26 de ani) va ocupa unul dintre scaunele antrenorilor de la „Vocea României“, în noul sezon. Anunţul a fost făcut de Pavel Bartoş în finala „Românii au talent“.

Irina Rimes a fost unul dintre invitaţii speciali în marea finală a sezonului 8 „Românii au talent“, unde a cântat mai multe piese. Imediat după momentul ei, Pavel Bartoş a luat-o de mână pentru a face împreună marele anunţ: Irina Rimes va fi unul dintre antrenorii Vocea României. Nu se ştie încă dacă va înlocui unul din vechii antrenori, însă reprezentanţii Pro TV dau de înţeles că urmează şi alte schimbări, deci ne putem aştepta chiar la o schimbare totală a antrenorilor.

„Irina este primul antrenor din sezonul 8 Vocea României, însă acesta este doar începutul. Schimbările continuă şi noi antrenori sunt gata să-şi ocupe locurile pe scaune şi să înceapă competiţia“, se arată în comunicatul de presă.

Plină de emoţii şi fericită că face parte din  echipa celei mai tari competiţii a vocilor, Irina a declarat: „Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea.“

Miercuri, reprezentanţii Pro TV fac un anunţ misterios în legătură cu noul sezon „Vocea României“, precizând că vor exista schimbări majore, inclusiv în componenţa juriului, şi lansând o provocare fanilor: să ghicească numele persoanei care se alătură echipei pe baza unor indicii.

Pro TV a făcut imediat public şi un interviu cu Irina, în care vorbeşte despre noua experienţă ce o aşteaptă.

De-a lungul celor opt sezoane, juriul „Vocea României“ a trecut prin mai multe transformări, singurii rămaşi din formula originală fiind Loredana şi Smiley. 

În primele trei sezone, juriul a fost compus din Loredana Groza, Horia Brenciu, Mariu Moga şi Smiley. În 2014, Pro TV l-a înlocuit pe Horia Brenciu cu Tudor Chirilă, iar anul trecut, Marius Moga a fost schimbat cu Adi Despot. Ultimul sezon s-a desfăşurat cu Loredana, Smiley, Chirilă şi Despot în juriu.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din ţara ei natală după ce a participat într-un show de talente, însă artista şi-a dorit să cucerească şi scena muzicală din România şi a reuşit. Este o apariţie inedită, plină de sensibilitate, cu un farmec aparte, iar muzica pe care o creează este întotdeauna inspirată din viaţa ei. Irina s-a lansat cu o piesă care a fost luni în şir pe primul loc în topurile de profil din România, Visele, şi a continuat să ajungă la sufletele românilor prin talentul ei şi prin vocea plină de dorinţă şi pasiune. 

Irina Rimes este mai mult decât o voce foarte bună, ea este un artist complet, scrie versuri, compune şi de-a lungul timpului a colaborat cu mai mulţi cântăreţi români ale căror hit-uri precum Cum ar fi – INNA, Ieri erai – Raluka, Dor de tine – Antonia, Poartă-mă – Alina Eremia sau Sunt puternică – Andra poartă semnătura ei.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri