Schimbări majore şi noi antrenori la „Vocea României“: Pro TV oferă primele indicii şi lansează provocarea „Ghici cine vine“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Pro TV fac un anunţ misterios în legătură cu noul sezon „Vocea României“, precizând că vor exista schimbări majore, inclusiv în componenţa juriului, şi lansând o provocare fanilor: să ghicească numele persoanei care se alătură echipei pe baza unor indicii.

Sezonul 8 al show-ului „Vocea României“ revine în toamnă cu noi provocări, surprize, schimbări şi cu o imagine fresh, anunţă Pro TV. 

Mai mult, postul sugerează că şi componenţa juriului va suferi modificări, însă nu se specifică dacă este vorba de înlocuirea unei vedete sau aducerea unui nou membru. Totuşi, pe pagina de Facebook a show-ului, clipul este promovat cu titlul „Antrenori noi. Scaune personalizate“, aşa că există posibilitatea să existe chiar mai multe nume noi în sezonul viitor. 

Pro TV oferă şi un clip video cu „primele indicii“ şi o invitaţie – „Ghici cine vine la Vocea României!“

De-a lungul celor opt sezoane, juriul „Vocea României“ a trecut prin mai multe transformări, singurii rămaşi din formula originală fiind Loredana şi Smiley. 

În primele trei sezone, juriul a fost compus din Loredana Groza, Horia Brenciu, Mariu Moga şi Smiley. În 2014, Pro TV l-a înlocuit pe Horia Brenciu cu Tudor Chirilă, iar anul trecut, Marius Moga a fost schimbat cu Adi Despot. Ultimul sezon s-a desfăşurat cu Loredana, Smiley, Chirilă şi Despot în juriu. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite