Ionuţ, revoltat după „Exatlon“:„Războinicul“ dezvăluie detalii din culise şi refuză oferta lui Drăghia de a-i plăti nunta: „Nu este omul care vrea să pară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Drăghia a câştigat trofeul „Exatlon“ prin votul publicului, lucru care l-a nemulţumit pe adversarul său Ionuţ FOTO
Vladimir Drăghia a câştigat trofeul „Exatlon“ prin votul publicului, lucru care l-a nemulţumit pe adversarul său Ionuţ FOTO

La o săptămână după ce Vladimir Drăghia a fost anunţat marele câştigător al show-ului „Exatlon“, de la Kanal D, adversarul său din finală, Ionuţ Sugacevschi, a vorbit pentru pentru prima dată despre ceea ce nu s-a văzut pe micile ecrane şi a refuzat în mod public oferta „Faimosului“ de a-i plăti nunta.

Ionuţ „Jaguarul“, finalistul din echipa Războinicilor care a pierdut premiu de 100.000 de euro, în confruntarea cu actorul Vladimir Drăghia, ca urmare a votului decisiv al publicului, s-a arătat revoltat de regulile jocului, care i s-au părut nedrepte, şi a dezvăluit, într-un live pe Facebook, ce s-a întâmplat în culisele emisiunii în pragul marii finale, cât şi tensiunile care există între el şi câştigător.

S-a insistat încă din semifinală ca Vladimir să intre în finală

„Eu am dat tot ce e mai bun din mine. Nu am putut să ajung acolo sus din cauza voturilor. Şi noi avem dubii cu voturile. Cei din producţie ascund şi nu ştiu de ce fac acest lucru. În Columbia s-au schimbat regulile. Nu se va mai decide prin vot. Mi s-a spus că am fost foarte rapid. La un moment dat m-au pierdut cameramanii. O să spun şi la TV. Nu a fost corect şi o să spun toate lucrurile care m-au deranjat. S-a insistat încă din semifinală ca Vladimir să intre în finală. Mi-aş dori ca în sezonul al doilea, finala să fie decisă printr-o probă sportivă, nu prin vot“, le-a spus Ionuţ fanilor din online, potrivit Click!.

image
Am avut o discuţie cu Vladimir. I-am zis că nu a fost frumos din partea lui

Vladimir Drăghia a anunţat că marele premiu de 100.000 de euro va merge către MagiCamp, organizaţie care ajută copiii bolnavi de cancer. În plus, actorul s-a oferit să-i plătească toate cheltuielile de nuntă lui Ionuţ, care a mărturisit înainte de anunţarea câştigătorului că dacă va reuşi să intre în posesia premiului îşi doreşte o nuntă ca în poveşti. Se pare, însă, că Ionuţ nu este dispus să accepte oferta lui Vladimir şi, mai mult, spune despre acesta că nu este „omul care vrea să pară“.

„Nu pot să accept aşa ceva. Dacă voi credeţi că Vladimir este omul care vrea să pară, curând o să vedeţi cu toţii cine e de fapt. Nu există prietenie adevărată într-un concurs în care este pus în joc un premiu... (...) Dacă am vrut să-mi cumpăr ceva, eu niciodată nu am stat la mila nimănui. Eu am avut o discuţie cu Vladimir după ce a făcut acel gest în finală. I-am zis că nu a fost frumos din partea lui“, a mai spus „războinicul“.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

FOTO Kanal D

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite