Reacţii împărţite după ce Vladimir Drăghia a câştigat finala Exatlon: „A încercat să sensibilizeze publicul. Suntem cumva la «Dansez pentru tine»?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După cinci luni, Vladimir Drăghia a fost declarat câştigătorul „Exatlon“ FOTO Kanal D
După cinci luni, Vladimir Drăghia a fost declarat câştigătorul „Exatlon“ FOTO Kanal D

Actorul Vladimir Drăghia a câştigat competiţia „Exatlon“, după ce a obţinut mai multe voturi din partea publicului, în finala care a fost transmisă în direct de Kanal D.

Vladimir Drăghia, fost înotător de performanţă, a fost desemnat de telespectatori câştigătorul primului sezon al reality show-ului „Exatlon“. Astfel, Ionuţ „Jaguarul“ din echipa „Războinicilor“ a pierdut şansa de a pleca acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. 

Alegerea câştigătorului i-a nemulţumit însă pe fanii din mediul online, care s-au grăbit să lase comentarii pe pagina de Facebook Exatlon România. 

Cei mai mulţi dintre fanii competiţiei critică postul Kanal D pentru decizia de a desemna câştigătorul „Exatlon“ prin vot şi susţin că l-a favorizat astfel pe Vladimir Drăghia, care este persoană publică şi se bucură, implicit, de o popularitate crescută. 

„Aştept finala de sâmbătă, Champions League, în care câştigătoarea probabil se va decide prin votul publicului, doar e o competiţie sportivă şi aşa se procedează. Kanal D a făcut atât tam-tam pentru un lucru ştiut de dinainte. Ionuţ, adevăratul câştigător!“, a scris revoltat un fan. 

captura exatlon
ionut exatlon foto kanal d

Ionuţ Sugacevschi FOTO Kanal D

Mai mult, susţin internauţii, Vladimir Drăghia a trişat prin discurs, încercând să sensibilizeze publicul prin declaraţia că va dona premiul de 100.000 de euro, în cazul în care va câştiga.

„Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toţi banii unei fundaţii care ajută oamenii. Aşa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la nişte copii bolnavi de cancer, la o fundaţie care are grijă de aceşti copii. Voi oferi ajutor pentru că acum s-ar putea să fiu în postura asta de a oferi tocmai pentru că oameni care au nevoie de ajutor, să îl poată găsi. Aşadar, oficial vă anunţ, dacă voi câştiga eu aceşti bani, toţi banii se vor duce către o fundaţie care are grijă de copiii bolnavi de cancer“, a fost declaraţia actorului. 

„Războinicul“ a mărturisit, în schimb, înainte de anunţarea câştigătorului că dacă va reuşi să intre în posesia premiului îşi doreşte „o nuntă ca în poveşti“ cu partenera lui de viaţă. Totodată, Vladimir Drăghia i-a făcut o promisiune oponentului său: va suporta toate cheltuielile legate de nunta lui: „Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îţi promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune“. 

Comentariile fanilor, după finala Exatlon 

   

„Draghia: «Nu eu am câştigat, ci cauza pentru care am luptat». Suntem cumva la «Dansez pentru tine»?“, a scris o persoană pe pagina de Facebook Exatlon România.  

captura exatlon 2

„Pentru mine şi pentru mulţi alţii, Ionut Jaguarul rămâne câştigătorul Exatlon! De ce? Pentru că a demonstrat de nenumărate ori că merită şi că-i cel mai bun la orice joc! Dar de, el nu face subit acte de caritate şi nici vedetă nu e!“, a scis un alt telepectator. 

„Vladimir Drăghia trebuia să câştige mai întâi şi apoi să anunţe donaţia! A fost pus să povestească o întâmplare din viaţa lui şi a răspuns că el donează premiul. De ce? Ca să sensibilizeze telespectatorii. Ionuţ Rusu (Rusu e porecla concurentului - n.r.) e câştigătorul, indiferent de voturile anunţate, pe care nu le afişează nimeni“, e de părere un alt internaut. 

„Manipulator şi perfid până în ultima clipă, acolitul lui Giani. E plin de bani de la câte emisiuni participă, copilul ăsta amărât are şi el nevoie de bani (n.r. - Ionuţ Sugacevschi) pentru că el şi-a rupt picioarele şi şi-a dat sufletul pe traseele Exatlonului. Măcar Ionuţ a rămas simplu şi cinstit ca o carte deschisă până la sfârşit“, a fost un alt mesaj scris pe Facebook.  

„Ruşine Kanal D, nu se poate aşa ceva! Japcă pe faţă. Finala trebuia decisă prin duel fizic! Ruşine!“, a mai scris un fan. 

Au existat şi fani care au sărit în apărarea Faimosului, pe care l-au felicitat pentru gestul de a dona premiul câştigat. 

„Şi pentru cei ce nu cred că Vladimir va dona toţi banii, aflaţi că atunci când a câştigat «Şerifi de România» a dat toţi banii! El nu a făcut public asta atunci, dar Teo (n.r. – Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Teo Show“ de la Kanal D) a descoperit şi a venit cu acte într-o emisiune în care l-a invitat pe Vladimir care într-un final a recunoscut!  Deci ăsta e Vladimir!“

„Vladimir este prea educat, prea altruist, prea inteligent pentru a fi înţeles de mase! Din păcate, nu mai avem încredere în oamenii care spun că donează tot, ne identificăm atât de mult cu ei, cu finaliştii, încât nu putem crede că este posibil ca cineva să doneze atâţia bani, nu mai putem vedea realitatea!“, a scris o altă persoană. 

ionut liviu

Vladimir Drăghia şi Ionuţ Rusu FOTO Kanal D

Născut în Galaţi, Vladimir Drăghia a devenit cunoscut datorită interpretării din serialul „Narcisa Sălbatică“, difuzat de Antena 1, dar şi participărilor în diverse emisiuni de televiziune, printre care „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ (Pro TV), „Şerifi de România“ şi „Splash! Vedete la apă“, pe care le-a şi câştigat la Antena 1. 

Vladimir Drăghia a fost înotător de performanţă timp de 12 ani, dintre care 7 ani a făcut parte din lotul olimpic. În 2014, a lansat primul volum de poezie, „Dragoste n-are plural“, iar descrierea cărţii a fost făcută de actorul Florin Piersic Jr.: „Omul ăsta cu pătrăţele pe burtică are încă forţa unui copil neşlefuit. Aia pe care noi toţi am pierdut-o acum multă vreme. Sper ca placheta asta de versuri să încapă pe mâinile unui editor de treabă. S-o facă mică-mică, să-ncapă în buzunarul de la piept. Acolo, în dreptul inimii. Whatever. Poţi s-o bagi şi-n buzunarul de la blugi. Pe buca stângă. S-o mai scoţi din când în când şi să-ţi speli ochii de praf cu o lacrima stupidă.“

Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru şi au o fetiţă.

   

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri